Απίστευτο: Θα μπορείς να εκτυπώσεις το μακιγιάζ σου με 3D printer!

20:30 7/5/2014 - Πηγή: iPop

Σου έχουμε ξαναμιλήσει για την τεχνολογία του (άμεσου) μέλλοντος που θα αλλάξει όλη την αγορά: τους 3D printers. Ήδη έχει παρουσιαστεί ο πρώτος εκτυπωτής τροφίμων και αυτή την περίοδο ένα ολόκληρο σπίτι με 3D printer.

Ίσως, όμως, δεν έχεις συνειδητοποιήσει πόσο καθολική θα είναι χρήση του το επόμενο διάστημα ή νομίζεις ότι θα εξυπηρετεί συγκεκριμένες παροχές.

Η αλήθεια είναι όμως ότι πρόκειται να αλλάξει εντελώς την αγορά όπως την ξέραμε έως σήμερα. Θα σχεδιάζουμε τα δικά μας προϊόντα και απλώς θα τα εκτυπώνουμε! Η πιο πρόσφατη απόδειξη της αλλαγής που έρχεται είναι μια καινοτόμα

ιδέα που «χτυπά» τη βιομηχανία της ομορφιάς και ήδη έχει προκαλέσει συζητήσεις σε όλο τον κόσμο. Πώς θα σου φαινόταν αν μπορούσες να εκτυπώσεις το μακιγιάζ σου;

H Grace Choi, απόφοιτος του Harvard Business School, συνειδητοποίησε ότι «Οι εταιρείες καλλυντικών χρεώνουν πολλά για κάτι που η τεχνολογία παρέχει δωρεάν. Όπως το χρώμα».

Με αυτό εννοεί ότι οι έγχρωμοι εκτυπωτές είναι διαθέσιμοι για όλους και το μελάνι που χρησιμοποιούν είναι το ίδιο με αυτό που οι εταιρείες καλλυντικών χρησιμοποιούν στα προϊόντα τους. Όπως λέει η ίδια, το μελάνι είναι εγκεκριμένο από την αμερικανική FDA.
H Choi δημιούργησε το δικό της 3D εκτυπωτή, ώστε σε τιμή λιανικής να φτάνει τα 300 δολάρια, ο οποίος επιτρέπει στον καθένα να εκτυπώσει το make-up στο σπίτι του, παίρνοντας τον κώδικα του χρώματος από φωτογραφίες στο διαδίκτυο. Στο βίντεο που ακολουθεί έδειξε πώς λειτουργεί και δοκίμασε στο χέρι της το φρεσκοτυπωμένο μακιγιάζ της!
Όπως είπε, απευθύνεται σε μικρότερες ηλικίες, που δεν είναι ακόμα εξαρτημένες από συγκεκριμένες μάρκες.

The post Απίστευτο: Θα μπορείς να εκτυπώσεις το μακιγιάζ σου με 3D printer! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα