Ολυμπιακός-Ξάνθη απόψε στις 20:30 (Novasports2)

Νίκη με καλή εμφάνιση εν όψει Παρί

Αυτό είναι το ζητούμενο για τους νταμπλούχους Ελλάδος στον σημερινό αγώνα (20:30, Novasports2) κόντρα στην Ξάνθη,στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Τρεις ημέρες πριν από την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ εναντίον της Παρί, ο Ολυμπιακός θέλει να συνδυάσει σήμερα, ενδεχόμενη νίκη με καλή εμφάνιση, ώστε να τονωθεί το ηθικό των παικτών

για το κρίσιμο ευρωπαϊκό ματς.

Τις προηγούμενες μέρες ο Μίτσελ επέστησε την προσοχή των ποδοσφαιριστών του στο παιχνίδι με τους Ακρίτες, ζητώντας να παρουσιαστούν σοβαροί και να ξεχάσουν την αναμέτρηση της Τρίτης.

Επίσης, ο Ισπανός τεχνικός ζήτησε από τους «ερυθρόλευκος» να… καθαρίσουν γρήγορα αυτό το ματς και στη συνέχεια να βάλουν τον αγώνα με τους Γάλλους στο μυαλό τους.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο 50χρονος προπονητής σκοπεύει να παρατάξει με αρκετές αλλαγές τους Πειραιώτες, λόγω και των υποχρεώσεων που είχαν κάποιοι διεθνείς με τις εθνικές τους ομάδες.

Πιθανό ντεμπούτο Εντινγκά και Γιαταμπαρέ

Σε αυτό το πλαίσιο είναι πιθανό να ξεκινήσουν από την αρχή ο Εντινγκά και ο Γιαταμπαρέ, ώστε να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να ετοιμαστούν για το παιχνίδι με την Παρί.

Όλα δείχνουν ότι κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – Σαλίνο, Μανωλάς, Μεντζανί και Μπονγκ (ή Χολέμπας). Ο Μίτσελ θα δώσει «ανάσες» στον Μανιάτη, κάτι που θα φέρει στην ενδεκάδα τον Γιαταμπαρέ ή τον Εντινγκά δίπλα στον Σάμαρη. Θέση, όμως, στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Μασάντο. Την τετράδα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Φουστέρ, Βάις, Ολαϊτάν και Σαβιόλα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγερι, Ντομίνγκες, Μανιάτης, Παπάζογλου, Σαβιόλα και Βάις. Εκτός έμειναν ο ανέτοιμος Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο τραυματίας Μιγκέλ Τόρες.

Χωρίς Κομεσίδη, “παίζεται” του Ντε Γκούζμαν

Με την αποστολή της Ξάνθης δεν ταξίδεψει ο Δημήτρης Κομεσίδης, ο οποίος τελικά δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί.

Ο Νίκος Καραγεωργίου δεν έχει αποφασίσει αν θα ξεκινήσει από την αρχή της αναμέτρησης τον Τζουλιάν ντε Γκουζμάν.

Ο Καναδός χαφ προέρχεται από υπερατλαντικό ταξίδι και είναι λίγο κουρασμένος, όμως συμπεριλήφθηκε στην αποστολή που αναχώρησε χθες για την Αθήνα και είναι πιθανό να αγωνιστεί.

Αν τελικά ο προπονητής της ακριτικής ομάδας αποφασίσει να βάλει στη θέση του έναν πιο ξεκούραστο παίκτη, τότε επικρατέστερος παρτενέρ του Ντιέ στα αμυντικά χαφ είναι ο Φλίσκας.

Την εστία των Ακριτών θα υπερασπιστεί ο Τσέμα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχεις τους Μπέρτο, Γούτα, Βάλλα και Παΐτο.

Ως αμυντικοί μέσοι θα αγωνιστούν οι Ντιέ και Ντου Γκούζμαν (ή Φλίσκας), ενώ την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Μαρσελίνιο, Μάνταλος και Μαρέν. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Σολάρι.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κυριακίδης, Μπαξεβανίδης, Χοσέμι, Σουάρες, Βασιλακάκης, Κάλβο, Ράνος και Μπαρέττας.

Keywords
Τυχαία Θέματα