«Φυτεία» χασίς και… σφαίρες εντοπίστηκε στην Καβάλα

Αστυνομικοί μετά από έρευνα στο σπίτι ενός 65χρονου βρήκαν 21 δενδρύλλια κάνναβης ύψους μισού ως δυο μέτρων καθώς και πλήθος από σφαίρες.

Το ότι κατοικούσε σε ένα χωριό της Καβάλας, έκανε έναν 65χρονο χασισοκαλλιεργητή να πιστεύει ότι το «χέρι» του νόμου δεν θα έφτανε ως εκεί! Λογάριασε, όμως, χωρίς τις πληροφορίες που έφτασαν στους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι ανακάλυψαν τη φυτεία του, τη σοδειά του και τη… μπαρουταποθήκη που έκρυβε!

Κατά την έρευνα που έκαναν στο σπίτι του 65χρονου οι αστυνομικοί, βρήκαν 21 δενδρύλλια κάνναβης ύψους μισού ως δυο

μέτρων και 902,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που είχε τρυγήσει. Κατέσχεσαν, όμως, ακόμη 100 φυσίγγια διαμετρήματος 0,22 mm, 61 φυσίγγια των 9 mm. τρία φυσίγγια των 0,45 mm και δύο γεμιστήρες τυφεκίου τα οποία ο χασισοκαλλιεργητής κατείχε παράνομα και τον έστειλαν «πακέτο» στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας κατηγορούμενο για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

Τα περιστατικά όμως με καλλιέργεια κάνναβης δεν σταματούν εδώ, αναλυτικότερα:

Τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης ύψους ενάμισι μέτρου το καθένα καλλιεργούσε στο σπίτι του στο Ηράκλειο ένας 52χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ο.Π.Κ.Ε.. Μετά από έρευνα, κατασχέθηκαν ακόμη μικροποσότητα κάνναβης, ένα στιλέτο με λάμα μήκους δέκα εκατοστών και 173 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή.

Στην Ποντοηράκλεια Κιλκίς, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ένας 39χρονος, μετά από έρευνα στο σπίτι του κατά την οποία βρέθηκαν 146 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης ενώ και σε ένα χωράφι της ιδιοκτησίας του εντοπίστηκαν τρία χαμόδεντρα ύψους 1,50 μέτρου. Ο καλλιεργητής παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

Μια «ορφανή» χασισοφυτεία από 16 δενδρύλλια που είχαν ύψος από 0,60 ως ),96 εκατοστά ανακάλυψαν οι αστυνομικοί τη Ασφαλείας Πτολεμαΐδας σε δασική περιοχή στην Άρδασσα της Κοζάνης και τα έθεσαν υπό παρακολούθηση. Όμως, οι καλλιεργητές δεν εμφανίστηκαν και τα ξερίζωσαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα