Οι… συνωμοσίες της Ντόρας με Χρύσανθο – Αβραμόπουλο

Σε ανοιχτή γραμμή με το Μαξίμου βρίσκεται η Ντόρα Μπακογιάννη όπως μαθαίνουμε. Δεν είναι καθόλου τυχαίες μάλιστα οι συχνές επαφές της πρώην υπουργού με τον στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού Χρύσανθο Λαζαρίδη με τον οποίο βρίσκονται συχνά στο καφενείο της Βουλής και συζητούν για όλα τα θέματα.

Το ίδιο συνέβη και την Δευτέρα το βράδυ, πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Περιβάλλοντος στο οποίο

είχε κατατεθεί και η τροπολογία για την διακοπή της χρηματοδότησης στην Χρυσή Αυγή. Η Ντόρα – η οποία βρισκόταν από νωρίς το απόγευμα στη Βουλή - μόλις είδε τον Χρύσανθο τον φώναξε κατευθείαν να κάτσει στην παρέα της αρχίζοντας αμέσως την κουβέντα που αφορούσε τόσο την τοποθέτηση του κ. Μπαλτάκου όσο και την στάση της κυβέρνησης απέναντι στην τρόικα.

Αργότερα στην παρέα προστέθηκαν και ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης, στον οποίο η κ. Μπακογιάννη έκανε τα παράπονά της για τους φορολογικούς συντελεστές στο νέο νομοσχέδιο που δόθηκε σε διαβούλευση για τη φορολόγηση τον ακινήτων, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης και η βουλευτής Φωτεινή Πιπιλή.

Απλώς κρατήστε επίσης το γεγονός ότι το τελευταίο 6μηνο, η Μπακογιάννη έχει συμπήξει μια ακόμη ιδιότυπη συμμαχία, με τον υπουργό Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο. Στις συζητήσεις μεταξύ τυρου και αχλαδιού, το μενού περιλαμβάνει… Βενιζέλο!

The post Οι… συνωμοσίες της Ντόρας με Χρύσανθο – Αβραμόπουλο appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα