Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης

Κριός Οι ικανότητές σας εκτείνονται πέρα από το αντικείμενο απασχόλησής σας και μάλλον ήρθε η ώρα να το συνειδητοποιήσετε. Σήμερα σας δίνεται το ερέθισμα να προχωρήσετε ένα βήμα παρακάτω, αξιοποιώντας κάθε δυνατό εφόδιο. Προσοχή στις επαφές σας με Τοξότες και Ιχθύες. Άλλα λένε και άλλα εννοούν, όσο καλές προθέσεις κι αν έχουν.

Διαβάστε τα ζώδια της ημέρας και μάθετε όλα όσα σας αφορούν

Ταύρος Αλλαγές σας περιμένουν

στα επαγγελματικά σας. Μην βιαστείτε να τις αφομοιώσετε – τα πάντα θα γίνουν, αρκεί να δώσετε στον εαυτό σας τον απαραίτητο χρόνο. Έχετε πίστη στις δυνάμεις σας. Σταθερά τα ερωτικά σας. Φαίνεται πως η παρέμβαση ενός στενού σας φίλου ηρέμησε τα πνεύματα και σας χάρισε την ηρεμία που έχετε ανάγκη.

Δίδυμος Άνοδος στα οικονομικά σας, που συνδυάζεται με βελτίωση της ψυχολογίας σας. Καιρός να βγείτε περισσότερο από το σπίτι και να δοκιμάσετε πράγματα που μέχρι πρότινος δεν τολμούσατε καν να εξετάσετε. Εντάσεις στη δουλειά, που όμως δεν χρειάζεται να σας ανησυχήσουν καθόλου. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να σπρώξετε μία τολμηρή ιδέα.

Καρκίνος Μην αποκηρύξετε μία φιλία που περνάει από δύσκολα μονοπάτια τώρα, γιατί σύντομα θα σας φανεί ξανά ιδιαίτερα παραγωγική και χρήσιμη. Κάντε υπομονή, και αυτός που έχει δίκιο, θα δικαιωθεί. Ένας καυγάς στο πλαίσιο της ερωτικής σχέσης συμβάλλει στην ανάδειξη ενός προβλήματος που αγνοούσατε για καιρό. Δώστε του την απαιτούμενη προσοχή.

Λέων Μείνετε κοντά στην οικογένειά σας, γιατί τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε τώρα, μπορούν να διευθετηθούν μόνο με τη δική της βοήθεια. Οι όποιες διαφορές μεταξύ σας θα λυθούν με σχετική άνεση. Μία νέα γνωριμία αποδεικνύεται πιο συναρπαστική απ’ ό, τι περιμένατε. Κάντε ό, τι μπορείτε για να διευρύνετε τους ερωτικούς σας ορίζοντες.

Παρθένος Τα σκυλιά που γαβγίζουν, σπανίως δαγκώνουν. Μην αφήσετε τον έντονο θυμό ενός αγαπημένου σας προσώπου να αλλάξει τη γνώμη σας γι’ αυτό. Κάντε υπομονή και όλα θα φτιάξουν. Ο Άρης σας ταρακουνάει όσο χρειάζεται, για να πάρετε μία σημαντική απόφαση που αφορά τα επαγγελματικά σας. Οργανωθείτε καλύτερα και μην τεμπελιάζετε.

Ζυγός Μόνο εσείς ξέρετε πώς ακριβώς πρέπει να κινηθείτε στο εξής, επομένως οι συμβουλές των γύρω σας σχετικά με τα προσωπικά και τα επαγγελματικά σας περιττεύουν. Κάντε ένα μικρό ξεσκαρτάρισμα στον κύκλο σας. Η Αφροδίτη σας φέρνει πιο κοντά σε ένα άτομο για το οποίο τρέφετε ανάμεικτα συναισθήματα. Δώστε του χρόνο.

Σκορπιός Σήμερα η λάμψη σας αγγίζει περισσότερα πρόσωπα απ’ ό, τι θα φανταζόσασταν ποτέ, πράγμα που σημαίνει ότι θα ζητηθεί η βοήθειά σας από πολλούς και διάφορους. Κάντε το καλό, αλλά προσέξτε μην ξοδευτείτε υπερβολικά από συναισθηματικής άποψης. Σε καλό δρόμο τα επαγγελματικά σας. Μερικές εκπλήξεις θα αλλάξουν τη γνώμη σας για κάποια σημαντικά ζητήματα.

Τοξότης Η σημερινή είναι μια καλή μέρα για να βάλετε σε τάξη λογαριασμούς, υποχρεώσεις και γραφειοκρατικές υποθέσεις. Μην αναθέσετε σε κάποιον άλλο κάτι που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας. Δώστε ιδιαίτερη έμφαση στις σχέσεις σας με Διδύμους και Υδροχόους. Θα σας φανούν πολύ χρήσιμες και διαφωτιστικές σε πρακτικό κυρίως επίπεδο.

Αιγόκερως Το ειδύλλιο που ξεκινάει τώρα στη ζωή σας, δεν είναι κάτι στο οποίο μπορείτε να υπολογίζετε μακροπρόθεσμα. Απολαύστε το για όσο διαρκεί, αλλά έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και τα ένστικτά σας σε ετοιμότητα. Πρόοδος σε ένα τεχνικό ζήτημα της δουλειάς. Η εργατικότητά σας αποδίδει καρπούς, παρότι χρειάστηκε υπερβολικά πολύς καιρός για να συμβεί κάτι τέτοιο.

Υδροχόος Αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί. Οι υπερβολικές απαιτήσεις δεν φέρνουν ποτέ ικανοποιητικά αποτελέσματα. Περιμένετε το κατάλληλο σημάδι για να προβείτε σε καινούργιες επαγγελματικές διεκδικήσεις. Ηρεμία στα ερωτικά σας. Αν βρίσκεστε σε σχέση, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να προχωρήσετε ένα βήμα παρακάτω, ακόμα κι αν δεν είστε σίγουροι αν και κατά πόσο κάτι τέτοιο σας συμφέρει.

Ιχθύς Τιθασεύστε την οργή σας και μην την αφήσετε να θολώσει την κρίση σας, ειδικά αν πρόκειται για κάποιο επαγγελματικό ζήτημα. Κερδισμένοι βγαίνουν οι υπομονετικοί, όχι οι οξύθυμοι. Η Αφροδίτη δημιουργεί κατάλληλο κλίμα για να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με έναν εραστή που απομακρύνατε χωρίς ιδιαίτερη σκέψη. Επιστρατεύστε την διπλωματικότητά σας.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα