Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής

Κριός Μία σύγκρουση με τον/τη σύντροφό σας δεν πρόκειται φυσικά να φέρει το τέλος του κόσμου, αλλά από την άλλη, δεν είναι εντελώς αμελητέα. Δώστε στο περιστατικό την πρέπουσα σημασία, αλλά μην το αφήσετε να σας επηρεάσει σε βάθος. Άνοδος στα οικονομικά σας, χάρη στη βοήθεια ενός πολύ χρήσιμου Ζυγού.

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής και μάθετε όλα όσα σας αφορούν

Ταύρος Η προσοχή σας πέφτει τώρα σε ένα καινούργιο επαγγελματικό

πλάνο, που πέρα από τις δυσκολίες που εγκυμονεί, έχει τα φόντα να σας οδηγήσει στο σημείο εκείνο που εδώ και καιρό ονειρεύεστε. Η πειθαρχία σας θα παίξει σημαντικό ρόλο. Σταθερά τα ερωτικά σας. Μην αμφισβητείτε τις προθέσεις ενός ατόμου που απέδειξε ότι θέλει το καλό σας.

Δίδυμος Ένα πρόσωπο του στενού σας κύκλου χρειάζεται επειγόντως τη βοήθειά σας, ανεξάρτητα από το αν το ομολογεί ή όχι. Κάντε ό, τι μπορείτε για να ελαφρύνετε τη θέση του, αλλά φροντίστε να μη μετατραπείτε σε αντικείμενο εκμετάλλευσης. Η Αφροδίτη φέρνει θετικές εξελίξεις σε μία ερωτική σχέση που πέρασε μεγάλο λούκι τελευταία.

Καρκίνος Διαχειριστείτε με πολλή προσοχή την επίδραση που ασκείτε σε πρόσωπα εξουσίας, γιατί με αυτό τον τρόπο θα καταφέρετε να ανελιχθείτε επαγγελματικά και να εξελιχθείτε οικονομικά. Αφήστε στην άκρη τον εγωισμό σας, έστω για λίγο. Πρόοδος στα ερωτικά. Η αμηχανία των προηγούμενων ημερών δίνει τη θέση της σε ένα ώριμο κλίμα κατανόησης και συμπάθειας.

Λέων Η επιρροή που σας ασκούν οι Κριοί και οι Αιγόκεροι σε όλα τα επίπεδα, αρχίζει επιτέλους να αποδίδει καρπούς. Μαθαίνετε από τα λάθη σας και διευρύνετε τους ορίζοντές σας (κυρίως στον επαγγελματικό χώρο), χωρίς πολλά δράματα. Σταθερά τα ερωτικά σας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα λείψουν οι μικρές προστριβές ανάμεσα σε σας και τον σύντροφο.

Παρθένος Η Σελήνη σας βυθίζει σε μία κατάσταση σύγχυσης σε ό, τι αφορά τα αισθηματικά σας και τις ευρύτερες διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αποφύγετε τις μεγάλες αποφάσεις και προτιμήστε να παγώσετε προσωρινά τα σημαντικά πρότζεκτ που έχετε αναλάβει. Δώστε έμφαση στα λόγια των Υδροχόων, όποια κι αν είναι η σχέση σας μαζί τους.

Ζυγός Δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή να προβείτε σε ριψοκίνδυνες κινήσεις στον τομέα των ερωτικών. Συμφιλιωθείτε με αυτά που έχετε και ζυγίστε τις ανάγκες και τα συμφέροντά ας με ιδιαίτερη προσοχή. Οι Αιγόκεροι είναι οι πιο γενναίοι και πιστοί σας σύμμαχοι για σήμερα. Δώστε βάση σε όσα σας λένε, είτε συμφωνείτε μαζί τους είτε όχι.

Σκορπιός Αφήστε τον/ τη σύντροφό σας να ανταποκριθεί στις προκλήσεις που θέτετε με τους δικούς του/της ρυθμούς. Στο μεταξύ, ασχοληθείτε και με τίποτα άλλο, γιατί έχετε δώσει υπερβολική έμφαση στα της σχέσης σας, παραμελώντας σημαντικά πρόσωπα. Σε περίεργη φάση τα οικονομικά σας, γεγονός που οφείλεται εν μέρει και στα άστατα επαγγελματικά.

Τοξότης Μην αφήσετε τον θυμό σας για ένα πρόσωπο που δεν σας φέρθηκε όπως έπρεπε, να θολώσει την κρίση και την αντικειμενικότητά σας. Διαχωρίστε τα επαγγελματικά από τα προσωπικά, και δεν θα βγείτε χαμένοι. Προσοχή στην ερωτική πολιορκία των Ιχθύων, γιατί δεν είναι όσο αθώα και άκακη μοιάζει. Προετοιμάστε τα όπλα σας.

Αιγόκερως Τα πράγματα θα μπορούσαν και να πηγαίνουν και καλύτερα στον τομέα των ερωτικών, αλλά η τρέχουσα κατάσταση δεν θα διαρκέσει πολύ. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και αφήστε τις συμβουλές των γύρω σας για άλλη στιγμή. Ο Κρόνος βελτιώνει θεαματικά τα επαγγελματικά σας, συμφιλιώνοντάς σας με ένα-δύο σημαντικά άτομα.

Υδροχόος Περιορίστε τις κοινωνικές συναναστροφές σας με τα άτομα του επαγελματικού σας κύκλου. Δεν είναι ανάγκη να αναμειγνύετε διαφορετικούς τομείς της ζωής σας, ειδικά αν δεν έχετε κάποιον συγκεκριμένο λόγο. Αλλαγές σας περιμένουν στο σπίτι, είτε ζείτε μόνοι σας είτε όχι. Οργανώστε καλύτερα τον χώρο σας και θα ωφεληθείτε ψυχολογικά.

Ιχθύς Ένα σχέδιο που μελετούσατε πολύ καιρό, ανατρέπεται χωρίς να το περιμένετε, ρίχνοντάς σας κατακόρυφα τη διάθεση. Δεν έχετε όμως χρόνο για γκρίνιες και διαμαρτυρίες. Εκμεταλλευτείτε την ώθηση του Δία και καταπιαστείτε γρήγορα με κάτι νέο. Σε καλή φάση τα αισθηματικά σας, ένα φλερτ που ξεκίνησε δειλά δειλά, αποκτά τώρα σάρκα και οστά.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα