Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής

Κριός Δεν είναι ανάγκη να καταπιαστείτε με τα δύσκολα σήμερα, ειδικά αν η ψυχολογία σας δεν είναι στα πάνω της. Βασιστείτε στη βοήθεια των έμπιστων προσώπων του κύκλου σας, και ειδικά των συγγενών σας. Άνοδος στα οικονομικά σας, χάρη στην πολύτιμη βοήθεια ενός Σκορπιού που σας εκτιμάει περισσότερο απ’ ό, τι νομίζετε.

Διαβάστε τα ζώδια της Παρασκευής και ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις στη ζωή σας

Ταύρος Η δουλειά έχει απορροφήσει όλη σας την προσοχή, πράγμα που σημαίνει

πως ήρθε η ώρα να κάνετε μια πιο προσεκτική διάκριση των προτεραιοτήτων σας, για να μην δημιουργήσετε αχρείαστες διαμάχες. Δώστε μεγαλύτερη έμφαση στις φιλίες σας, ειδικά τις μακροχρόνιες. Αλλαγές στα ερωτικά σας, που σχετίζονται με μια γνωριμία που πραγματοποιήσατε πρόσφατα.

Δίδυμος Τα επιχειρήματα του προσώπου για το οποίο τρέφετε ερωτικά συναισθήματα, δεν σας πείθουν, αλλά θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας για να τα ανατρέψετε. Η διαπροσωπική μάχη θα είναι ιδιαίτερα σκληρή. Κάντε περισσότερες προσπάθειες για να προσεγγίσετε έναν χαμένο φίλο. Αυτή τη φορά, αξίζει τον κόπο να ρίξετε τον εγωισμό σας.

Καρκίνος Αφήστε τις δικαιολογίες στην άκρη, και ασχοληθείτε με το πρόβλημα που σας απασχολεί, προτού να είναι πολύ αργά. Η αναβλητικότητα δεν οδηγεί πουθενά, Καρκίνοι, και η εμπειρία σας μπορεί να σας το επιβεβαιώσει πανηγυρικά. Αν δεν έχετε τις απαντήσεις που ψάχνετε, μη βιαστείτε να τις αποσπάσετε από εκείνους που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να σας τις δώσουν ακόμα.

Λέων Παίρνετε τώρα μια μεγάλη ανάσα στον οικονομικό τομέα, αλλά μερικά ευοίωνα σημάδια δεν πρέπει να σας φουσκώσουν τα μυαλά. Συνεχίστε την τακτική που ξεκινήσατε πριν καιρό, και όλα θα πάνε καλά. Εξελίξεις στα ερωτικά σας, που δεν σας βρίσκουν απαραιτήτως σύμφωνους. Κάντε ό, τι μπορείτε για να αλλάξετε την ισορροπία των δυνάμεων.

Παρθένος Η προοπτική ενός ταξιδιού είναι τώρα πιο πιθανή από ποτέ, κι εσείς πρέπει να την εκμεταλλευτείτε στο έπακρο. Το μυαλό σας χρειάζεται ξεκούραση και το διακρίνετε πλέον καθαρά. Ηρεμία προς το παρόν στα επαγγελματικά σας, η οποία όμως δεν πρόκειται να κρατήσει για πολύ. Θωρακίστε το συμφέρον σας και μην πέφτετε σε επικοινωνιακές παγίδες.

Ζυγός Ο καθένας δικαιούται να λέει ό, τι θέλει. Αφήστε τους γύρω σας να εκφραστούν, και μη δίνετε πολλή σημασία σε λόγια που προέρχονται από έντονο θυμό. Τα περισσότερα από αυτά συνήθως δεν εννοούνται καν. Ο Άρης σπέρνει τη διχόνοια στις συναδελφικές σας σχέσεις. Προσπαθήστε, όσο μπορείτε, να μείνετε ανεπηρέαστοι από μικρότητες και κόντρες.

Σκορπιός Αν δεν είστε έτοιμοι ακόμα για μεγάλες αλλαγές, μην τις επιβάλετε στον εαυτό σας, απλώς επειδή αυτό θα ήθελαν μερικά άτομα του περιβάλλοντός σας. Εσείς είστε οι κύριοι της ζωής σας- μην το ξεχνάτε αυτό. Πρόοδος στα αισθηματικά σας. Επιτέλους, βρίσκετε το θάρρος να εκφράσετε ορισμένα ενδόμυχα συναισθήματα στα κατάλληλα άτομα.

Τοξότης Η ανάγκη συγκρούεται με το συναίσθημα σφοδρότερα από ποτέ, Τοξότες. Μόνο εσείς ξέρετε σε ποιον τομέα θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη έμφαση τώρα, επομένως μην δεχτείτε τις υποδείξεις του ενός και του άλλου. Η Αφροδίτη εντείνει τον ρομαντισμό στη ζωή σας, ωθώντας σας σε μια επιλογή που, μέχρι πρότινος, σας φαινόταν αδιανόητη.

Αιγόκερως Η αλήθεια βρίσκεται πάντα κάπου στη μέση, όσο κι αν θέλετε να πείσετε τους άλλους (και κυρίως τον εαυτό σας) ότι θα πρέπει να ληφθεί ένα ακραίο μέτρο για να λυθεί το πρόβλημά σας. Υιοθετήστε μια μετριοπαθή στάση. Η χημεία σας με Παρθένους και Ταύρους ξεπερνάει σήμερα κάθε προσδοκία. Εκμεταλλευτείτε την χωρίς ενδοιασμούς.

Υδροχόος Ακολουθήστε το παράδειγμα ενός στενού φίλου, και απαλλαχθείτε άμεσα από μια κακιά συνήθεια από το παρελθόν. Είστε πιο δυνατοί από τον εθισμό σας- είναι στο χέρι σας να αποκτήσετε το πάνω χέρι. Συγκρατήστε και την παραμικρή λεπτομέρεια από τους διαλόγους που θα πραγματοποιήσετε σήμερα. Τα πάντα έχουν τη σημασία τους.

Ιχθύς Οι τόνοι ανεβαίνουν στα ερωτικά σας, αλλά έχετε τον τρόπο να κατευνάσετε τα πνεύματα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα βάλετε νερό στο κρασί σας. Τα πάντα είναι θέμα διαπραγμάτευσης και διπλωματίας. Κρατήστε από κοντά ένα επικίνδυνο άτομο του κύκλου σας. Δεν σας συμφέρει να το μετατρέψετε σε εχθρό. Πηγή: www.lifo.gr

The post Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα