Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής

Κριός: Ανοδική η πορεία των επαγγελματικών και των οικονομικών σας σήμερα, αλλά δεν πρέπει να επαναπαυθείτε στην πρώτη ενθαρρυντική ένδειξη. Συνεχίστε τη σκληρή δουλειά και αγνοήστε όσους προσπαθούν να σας ρίξουν ψυχολογικά. Σε καλή φάση τα ερωτικά σας. Δώστε μεγαλύτερη σημασία στο φλερτσημαίνει περισσότερα απ’ ό, τι νομίζετε, για όλες τις πλευρές.

Ταύρος: Περίεργες σήμερα οι εξελίξεις των επαγγελματικών σας, καθώς επικρατεί ένα κλίμα ασυνεννοησίας

που δεν έχετε κατορθώσει να ανατρέψετε. Όπως και να ‘χει, αποφύγετε τις άμεσες συγκρούσεις και κάντε υπομονή για λίγο ακόμα. Ο Άρης φέρνει εντάσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, που όμως μπορείτε να διαχειριστείτε με σχετική άνεση.

Δίδυμος: Σήμερα σας δίνεται το κατάλληλο ερέθισμα για να επιφέρετε μία σωτήρια αλλαγή σε ένα θέμα σχετικό με την οργάνωση και την ταξινόμηση των πραγμάτων. Στην λεπτομέρεια κρίνεται ο νικητής – δώστε έμφαση στα ψιλά γράμματα. Η χημεία σας με Τοξότες και Αιγόκερους είναι ιδιαίτερα δημιουργική. Κάντε οπωσδήποτε κάτι για να την εκμεταλλευτείτε.

Καρκίνος: Η διάσταση ανάμεσα στον χαρακτήρα σας και στην προσωπικότητα του ατόμου που σας έλκει ερωτικά, θα αποτελέσει αρκετά μεγάλο πρόβλημα σήμερα. Η λύση, όμως, βρίσκεται κάπου στη μέση. Αποφύγετε τις ακρότητες. Αφοσιωθείτε σε ένα νέο επαγγελματικό πρότζεκτ, ακόμα κι αν δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να το διεκπεραιώσετε. Η προσπάθειά σας θα καθορίσει τον τρόπο που σας βλέπουν οι άλλοι.

Λέων: Μην υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας, Λέοντες, γιατί ακόμα κι εσείς έχετε τρωτά σημεία. Φερθείτε στον εαυτό σας με μεγαλύτερη επιείκεια σήμερα και αντιμετωπίστε τις προκλήσεις που ανακύπτουν, μία μία. Άνοδος στα οικονομικά σας. Προτεραιότητα έχουν οι δικές σας ανάγκες – μη σπεύσετε να παράσχετε την βοήθειά σας στον έναν και τον άλλο.

Παρθένος: Η προσοχή σας σήμερα πέφτει στον τομέα των ερωτικών, στον οποίο δέχεστε έναν βομβαρδισμό χωρίς προηγούμενο, καθώς η Αφροδίτη σας κάνει ακαταμάχητα ελκυστικούς. Μην δώσετε ψεύτικες ελπίδες σε κανέναν, όμως, γιατί σύντομα η επίδραση που ασκείτε στους άλλους, θα ξεθυμάνει. Προβλήματα στα οικονομικά. Μήπως ήρθε η ώρα να ζητήσετε τη βοήθεια ενός έμπιστου προσώπου;

Ζυγός: Το θέμα σήμερα δεν είναι τόσο τι λέτε, αλλά πώς το λέτε και σε ποιον επιλέγετε να ανοιχτείτε. Επιστρατεύστε τη διπλωματικότητά σας και μην αγγίξετε τομείς στους οποίους γνωρίζετε ότι υπάρχουν έντονες διαφωνίες. Μείνετε κοντά στην οικογένεια. Τώρα είναι που η συγκυρία σας βοηθάει να αποκαταστήσετε μερικές απ’ τις σημαντικότερες σχέσεις σας.

Σκορπιός: Είναι πολλοί αυτοί που θα προσπαθήσουν να σας “τουμπάρουν” για να σας πείσουν να κάνετε κάτι που στην πραγματικότητα δεν θέλετε καθόλου. Μείνετε όσο μπορείτε πιστοί στις απόψεις σας και αντιμετωπίστε με επιφύλαξη τους Κριούς που σας προσεγγίζουν. Άνοδος στα ερωτικά. Το παιχνίδι εκτυλίσσεται τώρα με όρους που σας συμφέρουν.

Τοξότης: Ο Άρης σας προκαλεί κάμποσο θυμό σήμερα, με αποτέλεσμα να προκληθούν τριγμοί σε μερικές απ’ τις πιο σημαντικές σας σχέσεις. Μην αφήσετε, όμως, τους γνωστούς καλοθελητές να χειροτερέψουν μια ήδη βεβαρημένη κατάσταση. Αλλαγή πλεύσης στα επαγγελματικά. Σημασία τώρα δεν έχουν τα ναι, αλλά τα όχι που θα τολμήσετε να πείτε.

Αιγόκερως: Ο Δίας κατευνάζει τα νεύρα σας και σας βοηθάει να βρείτε τη χρυσή τομή σε ένα πρόβλημα ερωτικής φύσης. Δεν είναι ανάγκη να διορθωθούν τα πάντα κατευθείαν. Μερικές φορές χρειάζεστε απλώς λίγο χρόνο. Σε καλή φάση οι επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Αφήστε το πράγμα να κυλήσει και μην πιέσετε καταστάσεις.

Υδροχόος: Ένα μήνυμα φτάνει σήμερα από μακριά, με αμφιλεγόμενο περιεχόμενο. Μη βιαστείτε να το ερμηνεύσετε – προσπαθήστε να δείτε την κατάσταση από διαφορετική σκοπιά (μία σκοπιά που ενδεχομένως να μη σας συμφέρει). Έχετε από κοντά τους Διδύμους, όποια κι αν είναι η σχέση σας μαζί τους. Θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμοι.

Ιχθύς: Οι διαπροσωπικές συγκρούσεις είναι αναπόφευκτες σήμερα, γι’ αυτό μην ξοδέψετε ενέργεια προσπαθώντας να τις καταστείλετε ή να τις προλάβετε. Εμπιστευτείτε την κρίση σας και υπερασπιστείτε με όποιο κόστος το συναισθηματικό σας συμφέρον. Μία νέα επαγγελματική ευκαιρία αχνοφαίνεται στον ορίζοντα, αλλά δεν είναι ακόμα ώρα να σας προβληματίσει. Καλό θα ήταν, όμως, να προετοιμάσετε το έδαφος για μια αλλαγή.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα