Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής

Κριός Δώστε στον εαυτό σας λίγο χρόνο παραπάνω για να συνηθίσει μια μεγάλη αλλαγή, είτε αυτή αφορά τη δουλειά είτε την προσωπική σας ζωή. Τα πάντα θα γίνουν, αν τα αφήσετε να κυλήσουν φυσιολογικά. Μη βιάζεστε. Προσοχή στους Τοξότες, ειδικά αν σας προσεγγίζουν με ερωτική διάθεση. Σας κρύβουν ορισμένες σημαντικές πληροφορίες.

Ταύρος Τα επαγγελματικά σας εξελίσσονται με ραγδαίους ρυθμούς, αλλά κάτι μέσα σας σας κρατάει σε απόσταση από τον βασικό σας στόχο. Μη φοβάστε να ρισκάρετε- τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να διευρύνετε τα όριά σας. Αλλαγές σας περιμένουν στα της οικογένειας. Υποχωρήστε

περισσότερο απ’ ό, τι συνήθως, αν αυτό κρίνεται αναγκαίο για να εξυπηρετηθούν όλοι.

Δίδυμος Μια ανατροπή που δεν περιμένατε, έρχεται και σαρώνει τα επαγγελματικά σας, αφήνοντάς σας ανάμεικτες εντυπώσεις. Μη σπεύσετε να βγάλετε συμπεράσματα- περιμένετε λιγάκι μέχρι να χωνέψετε κάθε αλλαγή. Η Αφροδίτη σας φέρνει πιο κοντά σε έναν παλιό έρωτα, αλλά δεν είναι ακόμα σαφές αν σας συμφέρει να ενδώσετε στα καλέσματά του.

Καρκίνος Μη δίνετε στους καυγάδες και στις φασαρίες περισσότερη αξία από αυτή που τους πρέπει. Φερθείτε διπλωματικά, ειδικά αν ο απώτερος στόχος σας είναι να διατηρήσετε ανέπαφη μια σημαντική ερωτική σχέση. Άνοδος στα οικονομικά σας, που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη βοήθεια που σας προσφέρει αφειδώς ένας Τοξότης απ’ τον ευρύτερο κύκλο σας.

Λέων Το τέλος μιας σχέσης θα σηματοδοτήσει την αρχή μιας καινούργιας, αρκεί να τολμήσετε να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους και να ξεκαθαρίσετε τη στάση σας απέναντι στα πρόσωπα που πρέπει. Δώστε περισσότερη σημασία στις συμπτώσεις, γιατί σημαίνουν παραπάνω απ’ όσα πιστεύετε. Καμία συνάντηση δεν είναι τυχαία σήμερα.

Παρθένος Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να πιάσετε απ’ την αρχή ένα προβληματικό επαγγελματικό ζήτημα και να το ρυθμίσετε όπως εσείς νομίζετε. Αρκετά βασιστήκατε στις συμβουλές ή τις διαταγές των άλλων. Οι Σκορπιοί και οι Ταύροι είναι οι μόνοι που ξέρουν πώς να σας καθοδηγήσουν. Μην τους αποπαίρνετε- θέλουν μόνο το καλό σας.

Ζυγός Η ένταση στον τομέα των ερωτικών δεν είναι κάτι αμελητέο, που συμβαίνει σήμερα και ξεχνιέται αύριο. Μάλλον κάποιο βαθύτερο πρόβλημα ελλοχεύει και καλά θα κάνετε, να το διευθετήσετε προτού διογκωθεί. Ηρεμία στις φιλικές σας σχέσεις, μετά από ένα μικρό διάστημα συνεχών προστριβών. Μη δώσετε λαβές για σχόλια- κρατήστε χαμηλό προφίλ.

Σκορπιός Η Αφροδίτη σας βοηθάει να χαλαρώσετε και να αντιμετωπίσετε τον εαυτό σας με μεγαλύτερη επιείκεια. Μην έχετε υπερβολικές προσδοκίες και μη βιάζεστε να κατακτήσετε στόχους, χωρίς να είστε σίγουροι κατά πόσο σας χρειάζονται. Μείνετε πιστοί σε μια ιδέα για την οποία έχετε ήδη παλέψει πολύ. Λίγη υπομονή ακόμα, και οι θυσίες σας θα ανταμειφθούν πλουσιοπάροχα.

Τοξότης Βγείτε από το σπίτι, Τοξότες, όσο θλιμμένοι ή μίζεροι κι αν αισθάνεστε. Ο εγκλεισμός δεν σας κάνει καλό- δώστε μια ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να σας εκπλήξουν με τις ιδέες και τη διάθεσή τους. Στάσιμα τα επαγγελματικά σας. Μήπως ήρθε η ώρα να ρισκάρετε λιγάκι ή μήπως σας βολεύει η κατάσταση ως έχει;

Αιγόκερως Μην απομακρύνεστε από τα άτομα που σας αγαπούν- όλα δείχνουν πως θα τα χρειαστείτε πιο σύντομα απ’ ό, τι νομίζετε. Ευτυχώς, η Αφροδίτη σας δίνει το κατάλληλο ερέθισμα για να επαναπροσδιορίσετε σχέσεις και αισθήματα. Προσοχή στις συνεργασίες σας, ειδικά σ’ εκείνες που γίνονται σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο ανταγωνισμός είναι τώρα ιδιαίτερα έντονος.

Υδροχόος Ένα πρόσωπο σας πιέζει περισσότερο απ’ όσο αντέχετε, κι αυτό ενδέχεται να προκαλέσει συγκρούσεις και διαμάχες στην προσωπική σας ζωή. Καλύτερα να θέσετε τα όριά σας από την αρχή, για να μην τρέχετε αργότερα. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για ένα φιλόδοξο οικονομικό άνοιγμα, μακριά, όμως, από διάφορες υπερβολές.

Ιχθύς Μην αφήνετε τον χρόνο να περνάει ανεκμετάλλευτος- τα σχέδιά σας είναι συγκεκριμένα, επομένως θα πρέπει να τα κυνηγήσετε χωρίς καθυστερήσεις. Ο Άρης σας βοηθάει να παρακάμψετε φοβίες και ανασφάλειες. Μία φωνή απ’ το παρελθόν σας καλεί επίμονα, αλλά δεν θα ήταν συνετό να ανταποκριθείτε. Εστιάστε στο μέλλον και αφήστε τις παλιές ιστορίες στη λήθη.

The post Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα