Οι αστρολογικές προβλέψεις της Καθαράς Δευτέρας

Κριός Οι πατροπαράδοτες συνήθειες πλέον δεν σας αγγίζουν ούτε θεωρητικά ούτε πρακτικά. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας δίνεται, να εγκαινιάσετε μία δική σας πραγματικότητα, με δικούς σας όρους. Ηρεμία επικρατεί στα οικογενειακά σας – μην πιέσετε όμως τις καταστάσεις περισσότερο απ’ όσο πρέπει. Τα πάντα και οι πάντες έχουν ένα εύλογο όριο.

Ταύρος Η αλήθεια βρίσκεται πάντα κάπου στη μέση. Μην κάνετε το λάθος να υπερεκτιμήσετε τα λεγόμενα και τις συμβουλές ενός ατόμου που συνήθως υπερβάλλει σε ό, τι λέει και κάνει. Αποφύγετε τις συναντήσεις με φίλους από το παρελθόν. Ας προχωρήσει ο

καθένας με τον τρόπο που νομίζει, χωρίς να εμποδίζει την εξέλιξη του άλλου.

Δίδυμος Η Αφροδίτη σας εμπνέει να ξεκινήσετε μία καινούργια ασχολία και να εμβαθύνετε περισσότερο σε ζητήματα που άπτονται της υγείας και της ευεξίας σας. Τολμήστε το, όσο κι αν το φοβάστε. Μην αφήνετε στο σκοτάδι τα πρόσωπα που σας εκτιμούν και περιμένουν μία σας απάντηση. Η ειλικρίνεια είναι ο σωστότερος δρόμος.

Καρκίνος Η άνοδος των οικονομικών σας σας βοηθάει να δείτε τα πράγματα με μεγαλύτερη αισιοδοξία και περισσότερη υπομονή. Δεν περιβάλλεστε αποκλειστικά από εχθρούς, Καρκίνοι. Καιρός να αναγνωρίσετε και να εκτιμήσετε τις συμμαχίες σας. Τα ερωτικά σας παίρνουν διαφορετική τροπή από την προβλεπόμενη. Παρακολουθήστε τα με ενδιαφέρον, χωρίς βιασύνη και επιπολαιότητα.

Λέων Μία ατυχία ή μία κακιά στιγμή δεν φέρνουν το τέλος του κόσμου. Η απαισιοδοξία σας θα σας καταβάλει για λίγο, αλλά σύντομα θα την αποβάλετε και θα καταφέρετε να ανακτήσετε τον έλεγχο της ζωής σας. Προσοχή στην προσέγγιση των Κριών. Δεν εννοούν αυτά που λένε και έχουν το χάρισμα να σας παρασύρουν εκεί που δεν πρέπει.

Παρθένος Η χημεία σας με Υδροχόους και Ιχθύες είναι υπερβολικά δημιουργική για να την αγνοήσετε. Βάλτε στην άκρη τις όποιες διαφωνίες και τον εγωισμό σας και δώστε μία ευκαιρία σε ό, τι καινούργιο γεννιέται. Αλλαγές σας περιμένουν στα επαγγελματικά σας δεδομένα. Μην παίρνετε τις μετρητοίς όσες κουβέντες λέγονται χωρίς ιδιαίτερη σκέψη.

Ζυγός Ο Δίας φέρνει ανατροπές στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, οι οποίες θα σας δώσουν ώθηση και κουράγιο να κυνηγήσετε το κάτι παραπάνω. Μην ενδίδετε σε κόλπα και ψυχολογικούς εκβιασμούς. Ένας φίλος από το παρελθόν επανέρχεται δυναμικά, προσφέροντάς σας μπόλικες αφορμές να τον εμπιστευτείτε ξανά. Δώστε του άλλη μία ευκαιρία.

Σκορπιός Σταθερά τα ερωτικά σας αυτές τις μέρες, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα πλήξετε. Είναι στο χέρι σας να αλλάξετε μία κατάσταση που σας δυσαρεστεί, απλώς καλό θα ήταν να το κάνετε με τρόπο και στον σωστό χρόνο. Κρατήστε κοντά σας τους ανθρώπους που σας κάνουν να γελάτε. Σήμερα θα τους χρειαστείτε όσο ποτέ πριν.

Τοξότης Ο δρόμος της ερωτικής ευτυχίας είναι πολύ μακρύς – μη νομίζετε ότι τον διανύσατε απλώς επειδή τυχαίνει να περνάτε μια ανέλπιστα καλή στιγμή. Θωρακίστε τα κεκτημένα σας, Τοξότες, και μην επαναπαύεστε. Βελτίωση των επαγγελματικών σας, που γίνεται αισθητή ήδη από την αρχή της ημέρας. Οι πιέσεις σας τελικά απέδωσαν καρπούς.

Αιγόκερως Μία νέα γνωριμία θα αποτελέσει την αφετηρία για έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο θεώρησης των πραγμάτων. Εμπιστευτείτε τα άτομα που σας πλησιάζουν τώρα και μην τους θέσετε άδικους περιορισμούς και τελεσίγραφα. Προσοχή στις σπατάλες, ειδικά σ’ αυτές που γίνονται χωρίς να δώσετε τη συναίνεσή σας. Κρατήστε για να έχετε.

Υδροχόος Οι προκλήσεις γύρω σας είναι αναρίθμητες και κάποιες από αυτές, πιο σκληρές απ’ ό, τι σας αξίζει. Μην μπείτε στην διαδικασία να απαντήσετε σε κάτι που δεν πρόκειται να οδηγήσει πουθενά. Ο καθένας δικαιούται να λέει ό, τι θέλει. Ο Κρόνος σας φέρνει πιο κοντά στην οικογένεια, δίνοντάς σας την ευκαιρία να επουλώσετε μερικές πληγές του παρελθόντος.

Ιχθύς Ένας καινούργιος εραστής έχει τα φόντα να σας οδηγήσει σε μία περιπέτεια που δεν θυμίζει σε τίποτα όσες έχετε ζήσει μέχρι στιγμής. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και δώστε στον εαυτό σας τη δυνατότητα να ξεπεράσει τα όριά του. Προσοχή στα επαγγελματικά. Οι ισορροπίες των σχέσεών σας με τους συναδέλφους είναι πολύ λεπτές. Μη γίνετε ο αποδιοπομπαίος τράγος.

The post Οι αστρολογικές προβλέψεις της Καθαράς Δευτέρας appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα