Οι Graviton έρχονται στο Vault‏

Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 22:00 οι Graviton σ΄ ένα μοναδικό live, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Τεχνών «OPEN SEPTEMBER 2» στον πολυχώρο VAULT. Είσοδος : 5 ευρώ

Ο όροςGraviton:Υποθετικό μόριο ύλης με μηδενική μάζα και απεριόριστο χρόνο ζωής. Υπόκειται στους νόμους της βαρύτητας. Επινοήθηκε από τους επιστήμονες στην προσπάθειά τους να βρουν και να εξηγήσουν την αντιύλη.

Από εμάς «επινοήθηκε» προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τα ανεξήγητα και τα παράλογα, και αφότου συμβολίσαμε την αντιύλη με το πνεύμα, θέλουμε

και προσπαθούμε να την πλησιάσουμε. Με την αγάπη μας προς τη φύση των τεχνών, με τα όργανα, τις φωνές, τις μουσικές και το λόγο, επιχειρούμε να αντισταθμίσουμε, να ονειρευόμαστε,να αντιδράσουμε, να εκφράζουμε, να επικοινωνήσουμε, να βρίσκουμε συμμάχους και συνοδοιπόρους, να ζήσουμε, αντιπαρερχόμενοι τις δυσκολίες και εστιάζοντας στη γεμάτη φως ουσία της ζωής.

Κυκλοφόρησε το 2005 από την Protasisτο πρώτο cd με το όνομά μας. Θα κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο 2013 το δεύτερό μας cd με τίτλο «Χαμογελαστό Παραμύθι»

Graviton:
Τέτη Κασσιώνη – τραγούδι

Λουμινίτσα Μακαβέι – βιολί

Σπύρος Κλείσσας – τραγούδι

Γιώργος Ρέτσας – τραγούδι

Κώστας Μπουρόπουλος – κιθάρες

Νίκος Δούκας – μαντολίνο, μαντόλα

Σταύρος Παργινός – βιολοντσέλο, μαντολίνο

Κώστας Τσούπρος – κρουστά

Ηλέκτρα Καρανικόλα – φλάουτο

Keywords
Τυχαία Θέματα