Ομπράντοβιτς: Δεν μιλάω με τον Σπανούλη γιατί…

Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσέ αποκάλυψε μιλώντας σε γνωστή ιστοσελίδα τον λόγο για τον οποίο δεν μιλά πλέον με το Βασίλη Σπανούλη.

Οι δύο τους είχαν πολύ επιτυχημένη συνεργασία στον Παναθηναϊκό αλλά κάτι… «στράβωσε» και οι δύο τους δεν ανταλλάσσουν ούτε γεια.

Όπως αποκάλυψε στην ιστοσελίδα telegraf.rs δεν μιλά πλέον ούτε με τον Σπανούλη ούτε με τον Γιάκα Λάκοβιτς διότι είχαν δεσμευτεί πως θα απαντήσουν στην πρόταση του Παναθηναϊκού

– θετικά ή αρνητικά – αλλά τελικά αποχώρησαν από την ομάδα δίχως να απορρίψουν την πρόταση του πρωταθλητή Ελλάδας.

«Ο Σπανούλης και ο Λάκοβιτς είναι οι μόνοι με τους οποίους δεν μιλάω σήμερα. Αυτοί γνωρίζουν το γιατί. Υποσχέθηκαν να απαντήσουν στην προσφορά της ομάδας και τελικά δεν εμφανίστηκαν ποτέ.

Τους σέβομαι πολύ, είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες και ως παίκτες του μπάσκετ είναι αφοσιωμένοι στη δουλειά τους. Τους εύχομαι τα καλύτερα αλλά πλέον δεν τους μιλάω. Όταν δίνω τον λόγο μου, τότε πιστεύω σε αυτόν.

Αν ερχόντουσαν και μου έλεγαν: «αποφασίσαμε να φύγουμε», δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Εξάλλου, υπήρχαν και υπάρχουν πολλοί παίκτες που δεν ήθελαν να ανανεώσουν το συμβόλαιο τους ή ακόμα και να έρθουν στις ομάδες μου.

Οι δύο τους, όμως, δεν κράτησαν τον λόγο τους και εκεί ξεκινάει και τελειώνει η όλη ιστορία» ανέφερε ο προπονητής της Φενέρ.

The post Ομπράντοβιτς: Δεν μιλάω με τον Σπανούλη γιατί… appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα