Ο Ψωμιάδης στηρίζει Σαμαρά και τάσσεται κατά τον πρόωρων εκλογών

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης με ανακοίνωσή του δηλώνει την στήριξή του στον Αντώνη Σαμαρά. Επιπλέον, σχολιάζοντας τα σενάρια για πρόωρες εκλογές ο Παναγιώτης Ψωμιάδης υπογράμμισε
ότι θα αποτελούσαν «εθνικό ατύχημα με ανυπολόγιστες συνέπειες».

Αναλυτικότερα, ο κ. Ψωμιάδης αναφέρει:

«Είναι σαφές πως ενδεχόμενη προσφυγή στις κάλπες αυτή τη χρονική περίοδο, με ένα λαό απελπισμένο και οργισμένο, με ένα λαό που έχει γονατίσει οικονομικά, μπορεί να οδηγήσει σε μια εθνική καταστροφή, σε ένα ¨εθνικό ατύχημα¨ με ανυπολόγιστες συνέπειες.

Οι νέοι υποψήφιοι επιβήτορες της εξουσίας είναι έτοιμοι να θυσιάσουν μια ολόκληρη χώρα στο βωμό της δίψας τους να κυβερνήσουν, αλλά ο λαός δεν θα τους το επιτρέψει, οι πολίτες δεν θέλουν εκλογές.

Αυτό που απαιτείται πλέον από τις ηγεσίες των πολιτικών κομμάτων είναι να βρουν διαύλους επικοινωνίας, να υπάρξει ένα μίνιμουμ εθνικής συνεννόησης, ώστε ενωμένοι να αποφύγουμε τις κόκκινες γραμμές και να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες του σήμερα. Να προτάξουμε δηλαδή το συμφέρον της Πατρίδας πάνω από το συμφέρον των κομμάτων.

Ασφαλώς στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Αυτές τις κρίσιμες, όμως, ώρες υπάρχει ένας Πρωθυπουργός που έχει αναλάβει τις τύχες της χώρας και ξεκαθάρισε πως πρέπει να τελειώνουμε με τα Μνημόνια και την Τρόικα για να προχωρήσουμε στην επόμενη ημέρα. Αυτά, όμως, περιμένει να δει ο ελληνικός λαός να γίνονται πράξη. Απαιτείται δηλαδή η υιοθέτηση μιας πιο κοινωνικής οικονομικής πολιτικής, μιας πολιτικής που θα έχει στο επίκεντρο τον άνθρωπο και όχι τους αριθμούς.
Από κει και πέρα, για να αλλάξει η Ελλάδα, πρέπει πρώτα να αλλάξουμε εμείς, να κάνουμε τη δική μας εσωτερική επανάσταση. Γιατί απλά, δεν υπάρχει άλλη λύση

Keywords
Τυχαία Θέματα