Ο Παναθηναϊκός φλερτάρει με ΠΑΟΚ και Ατρόμητο

Οι πράσινοι παρουσίασαν ένα καλύτερο πρόσωπο από ότι στα ματς με τον ΠΑΣ και τον ΟΦΗ αφού κατάφερε να πάρει την νίκη με τελικό 3-1 επί του Απόλλων Σμύρνης καταφέρνοντας στα τελευταία δέκα λεπτά από την ισοφάριση να φτάσει σε δυο ακόμη τέρματα.

Ο Παναθηναϊκός πήρε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, κάνοντας ένα μίνι σερί και συνεχίζει να κυνηγάει τους ΠΑΟΚ

και Ατρόμητο στην μάχη για την δεύτερη θέση. Ο Απόλλων Σμύρνης που θα μπορούσε να φύγει με έναν πόντο από την Λεωφόρο παραμένει κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Λόρι Σάντσες στάθηκε άτυχος με τον τραυματισμό του Τζόρβα λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση ενώ μπόρεσε τελικά να παίξει με ένα άκρως επιθετικό σχήμα χρησιμοποιώντας τους Άμπροουζ, Λουσέρο, Ντάλμπεργκ και Πετρόπουλο στην ενδεκάδα.

Ο Απόλλων με το που ξεκίνησε το παιχνίδι προσπάθησε να παίξει μπάλα με σωστό τρόπο και να βγει στην επίθεση.

Χάρη σε τέρμα του Μάρκους Μπεργκ στο 33’, ο Παναθηναϊκός είχε πάρει προβάδισμα, ωστόσο δέκα λεπτά πριν το φινάλε ο Απόλλων Σμύρνης «πάγωσε» τη Λεωφόρο με τον Άμπροουζ.

Και εκεί ήταν που ο Σουηδός «χτύπησε» ξανά. Στο 86′ χάρισε τη νίκη στο τριφύλλι, προτού στην εκπνοή ο Παντελιάδης διαμορφώσει με αυτογκόλ το τελικό 3-1.

The post Ο Παναθηναϊκός φλερτάρει με ΠΑΟΚ και Ατρόμητο appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα