Ο Ομπάμα με τις οικογένειες των θυμάτων της κατολίσθησης – 41 νεκροί μέχρι στιγμής

Συνάντηση με τις οικογένειες των θυμάτων της ολέθριας κατολίσθησης στην κομητεία Σνόχομις, με τον μέχρι στιγμής απολογισμό να αριθμεί 41 νεκρούς, αναμένεται να έχει ο Αμερικανός πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα το απόγευμα της Τρίτης, προτού αναχωρήσει για το ταξίδι του στην Ασία.

Το γραφείο του ιατροδικαστή της κομητείας δήλωσε τη Δευτέρα ότι μέχρι στιγμής έχουν ανασυρθεί 41 σωροί από τα συντρίμμια που άφησε πίσω της η κατολίσθηση. Εξαιτίας των σφοδρών βροχοπτώσεων που έπληξε την περιοχή στα τέλη του Μαρτίου, προκλήθηκε η κατολίσθηση μιας πλαγιάς με αποτέλεσμα μια ολόκληρη περιοχή

να θαφτεί κάτω από τόνους λάσπης.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του Λευκού Οίκου, ο Μπάρακ Ομπάμα αναμένεται να συναντήσει, εκτός από τους συγγενείς των θυμάτων, και μέλη των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης και ανθρώπους που συνέβαλαν στην επιχείρηση διάσωσης.

Επίσης ο Αμερικανός πρόεδρος πρόκειται μέσα στις επόμενες 8 ημέρες να επισκεφτεί την Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα, τη Μαλαισία και τις Φιλιππίνες.

Πηγή Φωτογραφίας: Reuters

The post Ο Ομπάμα με τις οικογένειες των θυμάτων της κατολίσθησης – 41 νεκροί μέχρι στιγμής appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα