H πιο ελκυστικη γυναικα της τελευταιας 50ετιας...

08:55 22/4/2014 - Πηγή: Fimotro
Η Όντρεϊ Χέπμπορν είναι η πιο ελκυστική γυναίκα της τελευταίας 50ετίας, σύμφωνα με μία νέα βρετανική δημοσκόπηση. Η δημοσκόπηση αναζήτησε τις 50 ωραιότερες γυναίκες...
από τη δεκαετία του ’60 έως σήμερα.

Ο σχετικός κατάλογος συμπεριλαμβάνει 33 μελαχρινές, 17 ξανθιές και μόλις μία κοκκινομάλλα - τη θρυλική «Τζίλντα» της μεγάλης οθόνης Ρίτα
Χέιγουορθ.

Στην πρώτη τετράδα βρίσκονται, κατά σειρά προτεραιότητας, η Όντρεϊ Χέπμπορν, η πριγκίπισσα Νταϊάνα, η Γκρέις Κέλι και η Μπριζίτ Μπαρντό, ενώ η δεκάδα συμπληρώνεται από την Ελίζαμπεθ Τέιλορ, τη δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντελτον, την Αντζελίνα Τζολί, τη σταρ του Μπόλιγουντ Αϊσβάργια Ράι, την Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς και την Τουίγκι. Aλλες διάσημες κυρίες που φιγουράρουν στη λίστα είναι η Τζάκι Κένεντι, η Κέιτ Μος, η Σαρλίζ Θερόν, η Σκάρλετ Γιόχανσον και η Βικτόρια Μπέκαμ.

Η Οντρεϊ Χέπμπορν ήταν μία από τις πιο φημισμένες ηθοποιούς του 20ού αιώνα, βραβευμένη με Όσκαρ, Τόνι, Έμμυ και Γκράμι - μία από τις ελάχιστες ηθοποιούς που έχουν κερδίσει και τα τέσσερα βραβεία.

Ήταν πρωταγωνίστρια σε κλασικά αριστουργήματα του κινηματογράφου, όπως το «Διακοπές στη Ρώμη» (1953) για την ερμηνεία της στο οποίο βραβεύτηκε με Όσκαρ Α’ γυναικείου ρόλου, το «Breakfast in Tiffany’s» (1961), το «Ωραία μου Κυρία» (1964) και πολλά άλλα.

Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της βρετανικής αλυσίδας καταστημάτων προϊόντων ομορφιάς Superdrug.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα