Ο Φούχτελ, το ελαφάκι και η μίνι φούστα

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν όσοι κατά τύχη άκουσαν τον εντεταλμένο της ελληνογερμανικής συνέλευσης και αγαπημένο της Μέρκελ Γιόαχιμ Φούχτελ.

Μιλώντας στην εκδήλωση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, παρουσία της Ολγας Κεφαλογιάννη, ο Φούχτελ ανέπτυξε τις απόψεις του για την ενίσχυση του ελληνογερμανικού άξονα στον τουρισμό. Ωστόσο, όπως σημειώνει η εφημερίδα «Τα Νέα», ο χρόνος που είχε στη διάθεσή του για να μιλήσει ήταν 10 λεπτά.

Παρομοίωσε λοιπόν την ομιλία του με μίνι

φούστα (!) η οποία είναι τόσο μακριά ώστε να καλύπτει τα απολύτως απαραίτητα και τόσο κοντή ώστε να προκαλεί το ενδιαφέρον!

Το λυρικό ξέσπασμα του Γερμανού υφυπουργού δεν σταμάτησε εδώ. Ο Φούχτελ μίλησε με συναισθηματισμό για τονελληνικό τουρισμό και τον παρομοίασε με… ελαφάκι (!) το οποίο όταν διαπιστώσει κίνδυνο μετακινείται σε πιο ασφαλή κατεύθυνση.

Παράλληλα, η εφημερίδα, αναφέρει ότι ο κ. Φούχτελ αναφερόμενος ειδικά στο πρόβλημα επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου που αντιμετωπίζει η Ελλάδα, μετέφερε τα λόγια του επικεφαλής της TUI, ο οποίος φέρεται να του είπε ότι το θέμα θυμίζει τη γάτα που κυνηγάει την ουρά της. «Όταν δεν υπάρχουν αρκετές πτήσεις προς μια χώρα και όταν πληκτρολογείται το όνομα αυτής της χώρας στο Google, αν τί για τουριστικές πληροφορίες, σου εμφανίζονται στοιχεία για την κρίση, πώς να επιμηκυνθεί η τουριστική της περίοδος…», αναρωτήθηκε ο Γερμανός.

Keywords
Τυχαία Θέματα