Διαβάστε τα ζώδια της Παρασκευής

Κριός Σήμερα, γίνεστε αποδέκτες του συσσωρευμένου θυμού ενός κοντινού σας προσώπου, χωρίς απαραίτητα να σας αξίζει. Κάντε υπομονή, αλλά μην αφήσετε τη διάθεσή σας να κατρακυλήσει εξαιτίας του. Ήρεμα τα ερωτικά σας, αυτή τη στιγμή. Δεν είναι ανάγκη, όμως, να πιέσετε καταστάσεις για να προκαλέσετε αλλαγές, εφόσον αυτές δεν είναι απαραίτητες.

Ταύρος Έχετε πολλούς λόγους να εκραγείτε, αλλά είναι σημαντικό να διοχετεύσετε την εκτόνωσή σας προς μια γόνιμη κατεύθυνση, και όχι σε βάρος εκείνων που δεν φταίνε σε τίποτα. Προσοχή στις εκφράσεις που χρησιμοποιείτε. Η Αφροδίτη δίνει νέα

πνοή στα ερωτικά σας, αλλά δεν συγχωρεί τα λάθη επιπολαιότητας. Μη βιάζεστε χωρίς λόγο.

Δίδυμος Ο φόρτος της δουλειάς αυξάνεται σημαντικά σήμερα, και ο τρόπος με τον οποίο θα τον διαχειριστείτε θα καθορίσει όχι μόνο την επαγγελματική σας επιτυχία, αλλά και τις σχέσεις σας με φίλους και συνεργάτες. Επιλέξτε τον ασφαλή δρόμο σε ζητήματα αισθηματικής φύσεως. Οι πειραματισμοί δεν πρόκειται να σας προσφέρουν κάτι ουσιαστικό τώρα.

Καρκίνος Ο ρομαντισμός είναι διάχυτος στην ατμόσφαιρα, και θα είστε τουλάχιστον χαζοί, αν δεν τον εκμεταλλευτείτε προς το συμφέρον σας. Μη ντραπείτε να προσεγγίσετε εκείνους που ξέρετε ότι δεν συνηθίζουν να παίρνουν πρωτοβουλίες. Ο Άρης δημιουργεί εχθρικό κλίμα στις σχέσεις σας με Ζυγούς και Σκορπιούς, αλλά η κατάσταση θα ανατραπεί σύντομα.

Λέων Η επιρροή που σας ασκούν ορισμένα πρόσωπα μεγαλύτερης ηλικίας αυξάνεται, γεγονός που αναμένεται να έχει ευεργετικό αποτέλεσμα στην ψυχολογία σας. Ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις της ζωής σας ωριμάζει και σταδιακά παύει να θυμίζει τις λανθασμένες επιλογές του παρελθόντος. Δώστε περισσότερες ευκαιρίες σε φίλους που έσφαλαν (ακόμη και κατ’ εξακολούθηση).

Παρθένος Μην αφήσετε κανέναν να οικειοποιηθεί την προσωπική σας επιτυχία, Παρθένοι. Ναι, η αδιαφορία είναι ισχυρή άμυνα απέναντι στην ηλιθιότητα των άλλων, αλλά όταν η τελευταία ξεπερνάει το όριο, πρέπει να αντιμετωπίζεται πιο δυναμικά. Ο Ερμής σήμερα, σας προκαλεί εσωστρέφεια, που όμως θα αποβεί ιδιαίτερα δημιουργική τελικά. Μη φοβάστε τη μοναξιά.

Ζυγός Επιτέλους, χάρη στη βοήθεια ενός απροσδόκητου προσώπου, καταφέρνετε να δείτε τα ερωτικά σας αντικειμενικά και ξεκάθαρα. Αναγνωρίζοντας ένα δικό σας λάθος, αποκλείετε το ενδεχόμενο επανάληψής του στο μέλλον, και καταφέρνετε να ανεβείτε στην εκτίμηση ενός συγκεκριμένου ατόμου. Προσοχή στις νέες σας γνωριμίες- εγκυμονούν περισσότερους κινδύνους απ’ ό, τι συνήθως.

Σκορπιός Ένα άτομο σας προσεγγίζει με ύπουλα κίνητρα, και όπως όλα δείχνουν, στοχεύει στο να σας χειραγωγήσει αργά αλλά σταθερά. Όσο δελεαστικά κι αν είναι τα μέσα που χρησιμοποιεί, είναι ασύμφορο να ενδώσετε στις προτάσεις του. Ο Δίας σας δίνει το πάνω χέρι στα επαγγελματικά, αλλά και το απαραίτητο σθένος να επιδείξετε την ισχύ σας.

Τοξότης Αποφύγετε πάση θυσία τα επιχειρηματικά και οικονομικά ρίσκα, Τοξότες. Η καλή διάθεση που σας προκαλεί η Αφροδίτη ενδέχεται να σας οδηγήσει σε μια επικίνδυνη υπεραισιοδοξία, την οποία κάπως πρέπει να μετριάσετε, για να μην γυρίσει μπούμπερανγκ. Ένας καλός φίλος επιστρέφει, μετά από ένα μεγάλο διάστημα ανεξήγητης απουσίας. Ετοιμαστείτε για αποκαλύψεις.

Αιγόκερως Ο Πλούτωνας φέρνει αλλαγές στα οικογενειακά σας, ανατρέποντας κατά κάποιο τρόπο τις ισορροπίες σε θέματα δύναμης και επιρροής. Έχει έρθει μάλλον η ώρα να αναγνωρίσετε ότι ωριμάσατε και να ενσαρκώσετε τον καινούργιο σας ρόλο. Ένα ελπιδοφόρο φλερτ σας ανεβάζει τη διάθεση, δημιουργώντας προσδοκίες μονιμότητας. Μην αφήσετε, όμως, τα μυαλά σας να πάρουν αέρα.

Υδροχόος Δώστε έμφαση σε θέματα υγείας και ευεξίας, Υδροχόοι. Η φροντίδα του σώματός σας δεν αποτελεί πολυτέλεια, αλλά επιτακτική ανάγκη. Ευτυχώς, το ένστικτό σας, σας οδηγεί στις σωστές επιλογές σε ό, τι αφορά το ψυχικό και σωματικό σας συμφέρον. Οι ερωτικές προκλήσεις πληθαίνουν, αλλά δεν είναι απαραίτητο να τις αποδεχτείτε όλες αμέσως.

Ιχθύς Λάβετε υπόψη τα λόγια και τις συμβουλές των εμπειρότερων, πριν μπείτε σε ένα λούκι (ψυχολογικό ή επαγγελματικό) που δεν γνωρίζετε καλά. Η επικοινωνία θα διαδραματίσει κομβικό ρόλο στην εξέλιξη των πραγμάτων. Σε φθίνουσα πορεία το πρόσφατο ερωτικό σας ειδύλλιο. Μερικές φορές, ο καθένας πρέπει να πάρει το δρόμο του, όσο σκληρός κι αν είναι ο αποχωρισμός.

Πηγή: Lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα