Ο Μπουτάρης θέλει… και άλλα σκουπίδια!

Την υποψηφιότητα του για πρόεδρος στον ΦοΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας ανακοίνωσε σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου με θέμα την καθαριότητα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης! Ο κ. Μπουτάρης τόνισε ότι δεν είναι θέμα κομματικό πια, θα είναι δυστύχημα εάν συνεχίσουμε να έχουμε τις αντιλήψεις τις κομματικές υπόγειοι.

Η σημερινή δήλωση του δημάρχου επιβεβαιώνει παλαιότερο δημοσίευμα της «Κ» που έκανε λόγο για πιθανή υποψηφιότητα του Γ. Μπουτάρη στις εκλογές του ΦΟΔΣΑ. Όπως αναφερόταν: «Τον τελευταίο καιρό

οι φήμες για πιθανή υποψηφιότητα του Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος πάει από αναβολή σε αναβολή την προκήρυξη εκλογών ώστε να συγκροτηθεί σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του Φορέα Διαχείρισης, δίνουν και παίρνουν.

Κάποιοι μάλιστα κάνουν λόγο για σκόπιμη καθυστέρηση από την πλευρά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, προσπαθεί να συγκεντρώσει όσο περισσότερους εκλέκτορες μπορεί».

Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα δήμαρχος της ανατολικής Θεσσαλονίκης υποστήριζε ότι «πολύ πιθανόν ο κυρ Γιάννης να μετρά τα κουκιά και να μην του βγαίνουν καθώς ο έτερος διεκδικητής που προέρχεται από το χώρο της ΝΔ φέρεται να ελέγχει τους περισσότερους από τους εκλέκτορες».

Πηγή: www.karfitsa.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα