Ο Μπερλουσκόνι ξαναπαντρεύτηκε;

Φήμες θέλουν τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι να ξαναπαντρεύτηκε για τρίτη φορά πριν από λίγες εβδομάδες την αρραβωνιαστικιά του Φραντσέσκα Πασκάλε, στο ιδιωτικό του παρεκκλήσι, στην βίλα του κοντά στο Μιλάνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γάμος του 77χρονου Σίλβιο με την 28χρονη Φραντσέσκα έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα.

Το «μυστικό» φαίνεται πως αποκαλύφθηκε όταν η στενή φίλη της Φραντσέσκα, Μαριτέλ Πολάνκο δήλωσε στον ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό «Radio 2» ότι το ζευγάρι είναι ήδη παντρεμένο σε ερώτηση που δέχτηκε για το πότε σχεδιάζουν να γίνει ο γάμος τους.

Πολλοί έμειναν

έκπληκτοι στο άκουσμα της είδησης καθώς ο Καβαλιέρε έχει ακόμα νομικά τρεξίματα με το διαζύγιο του με την πρώην σύζυγό του Βερόνικα Λάριο και κανείς δεν περίμενε ότι θα είναι στα άμεσα σχέδια του ένας ακόμη γάμος.

«Δεν έκαναν πολιτικό γάμο, αλλά ο Σίλβιο έχει ένα εκκλησάκι στο σπίτι του. Μπορούσε να κάνει εκεί την τελετή, όμως κανείς δεν ήξερε τίποτα γι ‘αυτό. Και εγώ ήμουν καλεσμένη, αλλά δεν μπορούσα να πάω.Αλλά έτσι κι αλλιώς, έστειλα τα συγχαρητήριά μου . Παντρεύτηκαν δύο ή τρεις εβδομάδες πριν, ή στις 8 ή στις 9 Οκτωβρίου» αναφέρει η Μαριτέλ Πολάνκο.

The post Ο Μπερλουσκόνι ξαναπαντρεύτηκε; appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα