Ο Μπάτμαν βρήκε έναν 5χρονο αντίπαλο! (Βίντεο)

Το Σαν Φρανσίσκο μετατράπηκε σε «Γκόθαμ Σίτι» για μία μέρα, προκειμένου να εκπληρώσει την ευχή ενός πιτσιρικά, του Μάιλς Σκοτ ο οποίος πάσχει από λευχαιμία.

Μια ολόκληρη παράσταση στήθηκε με πρωταγωνιστή τον μικρό Μπάτμαν, τη συμμετοχή όλων των κατοίκων αλλά και των αρχών της πόλης , είτε ως κομπάρσοι, είτε ως θεατές έχοντας την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα μοναδικό θέαμα.

Από… «Λαμποργκίνι» και ελικόπτερα μέχρι αληθινούς αστυνομικούς και πράκτορες, είχε η ιδιαίτερη αυτή παράσταση

καθώς η οργάνωση « Κάνε μια ευχή» είχε σχεδιάσει και την παραμικρή λεπτομέρεια ώστε να πραγματοποιηθεί η επιθυμία του.

Ο μικρός Μπάτμαν χάρη στις μοναδικές ικανότητες του κατάφερε να φέρει εις πέρας την αποστολή του, αφού σταμάτησε μια ληστεία τράπεζας που είχε σχεδιάσει ο εγκληματίας Γρίφος και έσωσε μια γυναίκα που κινδύνευε στον πεντάωρο αγώνα του να προστατεύσει την πόλη του από τους «κακούς».

Γι’ αυτό και ο δήμαρχος Εντ Λι του παρέδωσε τα κλειδιά της πόλης, μπροστά σε χιλιάδες κατοίκους που είχαν συγκεντρωθεί στην κεντρική πλατεία για να επευφημήσουν τον 5χρονο.

Ο 5χρονος Μπάτμαν μέσα σε λίγες ώρες έκανε τον γύρω του διαδικτύου προκαλώντας συγκίνηση.

Ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα ανήρτησε στο Twitter ένα βίντεο με το οποίο συγχαίρει τον Μάιλς επειδή «έσωσε το Γκόθαμ» ενώ η πρώτη κυρία Μισέλ τον ευχαρίστησε που απάλλαξε την πόλη από τους κακούς τονίζοντας: «Είσαι πηγή έμπνευσης για όλους εμάς».

Η Πατρίσια Γουίλσον, εκπρόσωπος του ιδρύματος «Κάνε μια ευχή» δήλωσε «Δεν έχω ξαναδεί τέτοια μαζική στήριξη, από τις τέσσερις γωνιές του πλανήτη»

Ο Μάιλς Σκοτ ζει με τους γονείς του στη βόρεια Καλιφόρνια και εκτός από τους κακούς φαίνεται ότι νίκησε και τον σοβαρότερο εχθρό του, τον καρκίνο, αφού η θεραπεία στην οποία υποβλήθηκε απέδωσε και η λευχαιμία του βρίσκεται πλέον σε ύφεση.

The post Ο Μπάτμαν βρήκε έναν 5χρονο αντίπαλο! (Βίντεο) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα