Ο «Αιγύπτιος Ρέμος» υπόσχεται να κάνει τη Μύκονο γνωστή σε όλο τον κόσμο

Για την Ελλάδα και τη μεγάλη συναυλία που έδωσε στο «Nammos» της Μυκόνου μίλησε ο Αμρ Ντιάμπ ή αλλιώς «Αιγύπτιος Ρέμος».

Είναι απλός, άκρως επικοινωνιακός κι αν δεν γνωρίζεις ότι πρόκειται για τον απόλυτο αραβικής καταγωγής σούπερ σταρ, υποθέτεις ότι είναι ένας ακόμα πάμπλουτος Αιγύπτιος που κάνει διακοπές στην κοσμοπολίτικη Μύκονο. Ο Αμρ Ντιάμπ τελικά συνδύασε business and pleasure στο νησί, αφού έδωσε συναυλία στο θρυλικό «Νammos» -με το αντίτιμο του εισιτηρίου (220 ευρώ το άτομο) να καταγράφεται στα πιο ακριβά στην ιστορία του γνωστού beach bar που η αλήθεια είναι ότι δεν συγκέντρωσε τόσο κόσμο όσο ο Αντώνης Ρέμος-, γύρισε το βιντεοκλίπ του νέου του τραγουδιού, ενώ έκανε και βουτιές στην παραλία.

Ο Αιγύπτιος σούπερ σταρ, αν και αποφεύγει τις συνεντεύξεις, αποδεικνύεται ιδιαίτερα αποκαλυπτικός όταν βρίσκεται με Έλληνες φίλους του:
«Έχω ξανάρθει στην Ελλάδα πριν από πολλά χρόνια, όταν έκανα ντουέτο μαζί με την Άντζελα Δημητρίου στο τραγούδι “Μ’ αγαπάει, δεν μ’ αγαπάει”. Είχα ξετρελαθεί με όλα: με τον επαγγελματισμό και τον χαρακτήρα της Άντζελας, με το μπλε του ουρανού και της θάλασσας… Είχα πει ότι θέλω να ξανάρθω στη χώρα σας, αφού Αιγύπτιοι και Έλληνες μοιάζουμε κιόλας στην ιδιοσυγκρασία».

Λίγες ημέρες μετά τη συναυλία του στο «Nammos», o Αμρ Ντιάμπ απολαμβάνει τη θάλασσα που βρίσκεται μπροστά από το πολυτελές ξενοδοχείο «Myconian Collection Hotels Resort», όπου και διαμένει. Είναι ευδιάθετος και ανοιχτός στην κουβέντα: «Έγινε πολύς λόγος για τις σαμπάνιες που ανοίχτηκαν εκείνο το βράδυ στο “Nammos”», αποκαλύπτει και συνεχίζει: «Όταν ο κόσμος είναι χαλαρός και διασκεδάζει έχει κάθε δικαίωμα να ξεδώσει και λίγο. Προσωπικά απεχθάνομαι τις υπερβολές και το αλκοόλ καθώς δεν βάζω γουλιά στο στόμα μου». Όσον αφορά τη Μύκονο δήλωσε λάτρης και υποσχέθηκε να την κάνει γνωστή σε όλο τον κόσμο…

Keywords
Τυχαία Θέματα