Ντινόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ μιλάει με όρους πολιτικού τσογαδόρου-Γεροβασίλη: Τσογαδόροι είστε εσείς

Ανέβηκαν οι τόνοι στην εκπομπή της Πόμπης Τσαπανίδου με τον Αργύρη Ντινόπουλο να μιλάει για ύφος «μπλαζέ» του Αλέξη Τσίπρα στην ομιλία του και για όρους «πολιτικού τσογαδόρου» και την Όλγα Γεροβασίλη να απαντάει λέγοντας «τσογαδόροι είναι οι συγκυβερνώντες, όχι ο κ. Τσίπρας».

Η αντιπαράθεση ξεκίνησε όταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πως στο διάγγελμά του ο πρωθυπουργός ήταν «εκτός τόπου και χρόνου, βρισκόταν σε μια εικονική πραγματικότητα

μιας άλλης χώρας», σημειώνοντας πως δυο τινά υπάρχουν «ή ο πρωθυπουργός ψεύδεται όταν λέει πως είμαστε έτοιμοι για ανάπτυξη ή ο ίδιος δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα».

Ακολούθως, ο κ. Ντινόπουλος σημείωσε πως η ελληνική κοινωνία βλέποντας τον πρωθυπουργό μπορεί να συγκρίνει ανάμεσα σε εκείνον και στον Αλέξη Τσίπρα. «Η ελληνική κοινωνία μπορεί να δει τον πρωθυπουργό που μιλούσε με έκδηλη την αγωνία του για αυτά που συμβαίνουν και με τον Αλέξη Τσίπρα, που μιλούσε με ύφος μπλαζέ και με όρους πολιτικού τσογαδόρου. Συνέχεια για ζαριές μιλούσε», είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ.

Και συμπλήρωσε λέγοντας ότι «μπορεί οι ζαριές να του βγήκαν, επειδή ο Αλαβάνος τον έβγαλε από την αφάνεια και επειδή το μνημόνιο του έκατσε μια χαρά, η Ελλάδα όμως δεν μπορεί να είναι μια μπαρμπουτιέρα και να ρίχνουμε ζαριές», διαμηνύοντας ότι «εμείς ζαριές σε βάρος της κοινωνίας δεν πρόκειται να ρίξουμε».

Απάντηση στα λεγόμενα του κ. Ντινόπουλου έδωσε και πάλι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζοντας πως «ο Τσίπρας διατύπωσε έναν συνειρμό που δεν απείχε καθόλου από τον αρχικό», λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν είμαστε υποχρεωμένοι να χρησιμοποιούμε μια λέξη γιατί το επιτελείο της αντιλαμβάνεται μόνο αυτή τη λέξη. Δεν θα μας δεσμεύει το λεξιλόγιο η Νέα Δημοκρατία, αρκεί που μας δεσμεύει τη ζωή και την ψυχή». Πρόσθεσε δε «μην παίζουμε επικοινωνιακά με μια λέξη. Κολοτούμπες μέχρι σήμερα έκαναν οι συγκυβερνώντες. Τσογαδόροι δεν είμαστε εμείς αλλά οι κυβερνώντες».

Keywords
Τυχαία Θέματα