Η άρση απορρήτου των επικοινωνιών για τις Σκουριές «μίλησε»

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των κατηγορούμενων για τις καταστροφές στα ορυχεία Χρυσού στις Σκουριές έφερε στην επιφάνεια σημαντικά στοιχεία και σε κάποια σημεία φαίνεται πως τα στοιχεία από τα κινητά τηλέφωνα διαψεύδουν τις καταθέσεις τους. Υψηλόβαθμος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ υποστηρίζει πως «έπεσαν τα άλλοθι από τα κινητά».

Σύμφωνα με στοιχεία της Βραδυνής, ένας από τους κατηγορούμενος υποστήριζε ότι κοιμήθηκε με τη γυναίκα του και το πρωί πήγε στην εκκλησία, ωστόσο διαπιστώνεται ότι το κινητό του εκπέμπει από τις Σκουριές το βράδυ της 17ης

Φεβρουαρίου και το πρωί της Κυριακής, την ώρα της Θείας Λειτουργίας, η γυναίκα του επικοινωνεί 13 φορές στο κινητό του για να τον βρει.

Ένας άλλος κατηγορούμενος καταθέτει ότι κοιμήθηκε νωρίς και είχε κλειστό το κινητό του. Εκείνη τη μέρα είχε γενέθλια. Δεν βγήκε να διασκεδάσει και δεν δέχθηκε τηλεφωνήματα για ευχές;, προσθέτει αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ στην πολυσέλιδη κατάθεσή του.

Επίσης, σύμφωνα με στοιχεία του newsit ένας άλλος κατηγορούμενος δήλωσε ότι είχε πάει για κυνήγι στο Άγιο Όρος και είχε αφήσει τα κινητά του στο αυτοκίνητο. Έχουν καταγραφεί πάρα πολλές τηλεφωνικές επικοινωνίες ανάμεσα σε κατηγορουμένους πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εμπρηστική επίθεση, με τις συσκευές τους να εκπέμπουν από κεραίες κινητής τηλεφωνίας των Σκουριών Χαλκιδικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα