Νέο σκάνδαλο για τον Ερντογάν!

Νέα μπλεξίματα φαίνεται πως πρόκειται να απασχολήσουν τον Τούρκο πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μετά τις αποκαλύψεις για δωροδοκίες. Το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων υποστηρίζει πως υπάρχουν τηλεφωνικές συνομιλίες στις οποίες φαίνεται να εμπλέκουν τον Τούρκο πρωθυπουργό με εμπόριο όπλων στη Νιγηρία.

Συγκεκριμένα, το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων αναφέρει πως από τηλεφωνική συνομιλία του Μεχμέτ Καρατάς, στελέχους των Τουρκικών Αερογραμμών και του Μουσταφά Βαράνκ, συμβούλου του Ερντογάν, προκύπτει ότι οι Turkish Airlines

μετέφεραν όπλα στη Νιγηρία (όπου μαστίζεται από σφοδρές συγκρούσεις μεταξύ του στρατού και της ισλαμικής ένοπλης ομάδας Μπόκο Χαράμ) για την προμήθεια κάποιας ένοπλης ομάδας.

Το στέλεχος των Τουρκικών αερογραμμών υποστηρίζει στη συνομιλία του με τον Βαράνκ ότι αισθάνεται ένοχος για το γεγονός ότι ο εθνικός αερομεταφορέας μετέφερε όπλα στη Νιγηρία.«Δεν ξέρω για το εάν αυτά τα όπλα θα σκοτώσουν Μουσουλμάνους ή Χριστιανούς. Αισθάνομαι αμαρτωλός» ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά. Το Γαλλικό Πρακτορείο, τονίζει πως η συνομιλία αυτή ενδέχεται να βλάψει την αεροπορική εταιρεία, η οποία κατά το ήμισυ ελέγχεται από το κράτος, και θέλει να καθιερωθεί στη διεθνή αγορά.

The post Νέο σκάνδαλο για τον Ερντογάν! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα