Νέες θέσεις εργασίας στον Πειραιά φέρνει η συμφωνία με την Coscο

Το παρών κατά τη σημερινή επίσημη τελετή της υπογραφής της συμφωνίας μεταξύ της κινεζικής εταιρία ZTECorporation και της θυγατρικής της Cosco, έδωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Ο πρωθυπουργός καλημερίζοντας στα κινέζικα ξεκίνησε την επίσκεψή του στην Cosco στον Πειραιά. Κατά την εναρκτήρια ομιλία του ο κ. Σαμαράς ανέφερε πως το λιμάνι του Πειραιά

αποτελεί όχημα ισχυρής ανάπτυξης για όλη την Ελλάδα και διεθνές διαμετακομιστικό κέντρο.
Ο πρωθυπουργός χαιρετίζοντας την υπογραφή συνεργασίας αυτών των δυο κολοσσών εταιρειών, όπως ανέφερε, αξιοποιούνται οι υποδομές και αναμένεται να δημιουργηθούν 600 νέες θέσεις εργασίας μέχρι την ολοκλήρωσης της.«Για την ανεργία δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις, αλλά χρειάζονται τέτοιες πρωτοβουλίες, που πιστοποιούν την εμπιστοσύνη της διεθνούς επιχειρηματικότητας στη χώρα μας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα ευχαρίστησε τον πρόεδρο της κινεζικής εταιρίας για την συμβολή της εξέλιξής του Πειραιά σε ένα από τα σημαντικότερα λιμάνια της Ευρώπης. Ο Κινέζος πρέσβης είπε πως έχει ένα όνειρο για τον Πειραιά, « να γίνει μεγάλος» αναφέροντας τους στίχους της Μελίνας με «ένα και δυο και τρία παιδιά». Από την πλευρά του ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε πως το όραμα του Κινέζου πρέσβη «είναι και δικό μας».

Γ. Π.

The post Νέες θέσεις εργασίας στον Πειραιά φέρνει η συμφωνία με την Coscο appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα