Νέο “καρφί” της Πιπιλή για Κουράκο

Συνέχεια στην κόντρα της με τον βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ, Ιωάννη Κουράκο έδωσε την Κυριακή από το Twitter η βουλευτής της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή σημειώνοντας του «Κουράκο,υπάλληλε μόνιμε της βουλής,αν ο χειροκροτητής σου που έκραξες σου καταθέσει αγωγή,γνωρίζεις ότι δεν υπάρχει ασυλία?»


Παράλληλα, η βουλευτής της ΝΔ ζήτησε την κατάργηση των βουλευτικών γραφείων, ώστε «να κοπεί ο ομφάλιος λώρος του ρουσφετιού». Μάλιστα πρότεινε να μην παίρνουν το επίδομα

γραφείου οι βουλευτές, ενώ καταφέρθηκε κατά των «πολιτικών τρωκτικών που αφού καλοπέρασαν, τώρα πήδηξαν από το καράβι της χώρας…».

Νωρίτερα ο κ. Κουράκος είχε επιτεθεί από το βήμα της Βουλής κάνοντας λόγο για «βάναυση επίθεση από νεόκοπους σαμαροφύλακες, χθεσινούς υβριστές του κ. Σαμαρά», ενώ απαντώντας στις επικρίσεις της κυρίας Πιπιλή, είπε: «Δεν απαντώ στην εργαζόμενη που κόλλησε τα πρώτα της ένσημα στην χουντική ΥΕΝΕΔ και που επί χρόνια ήταν στην κρατική τηλεόραση», ενώ πρόσθεσε: «Εκεί που κρέμαγαν οι κλέφτες τ’ άρματα, κρεμούν οι γύφτοι τα νταούλια». Ενώ σχετικά με την ουσία των καταγγελιών, είπε ότι «είμαι επί 15 χρόνια υπάλληλος της τεχνικής υπηρεσίας της Βουλής πολύ πριν βγω βουλευτής».

Σχετικά άρθρα

Καταγγελία Πιπιλή για Σπανοπούλου

Καταγγελία Πιπιλή για ΚουράκοTweet

Keywords
Τυχαία Θέματα