Νέο αμόρε για την πρώην «πρώτη κυρία» της Γερμανίας

Η Μπετίνα Βουλφ είναι η σύζυγος του πρώην προέδρου της Γερμανίας, Κρίστιαν Βουλφ, ο οποίος παραιτήθηκε υπό το βάρος σκανδάλων. Η «δασκάλα του έρωτα», όπως πικρόχολα αποκαλούσαν τα γερμανικά ΜΜΕ την πρώην σύζυγο του τέως προέδρου της Γερμανίας, Κρίστιαν Βουλφ, ο οποίος παραιτήθηκε υπό το βάρος σκανδάλων, βρήκε νέο αμόρε.

Λίγους μήνες αφότου πήρε διαζύγιο από τον πρώην πρόεδρο της Γερμανίας, η Μπετίνα (για την οποία κυκλοφορούσαν έντονες φήμες για το «αμαρτωλό»

παρελθόν της – ότι, δηλαδή εργαζόταν ως συνοδός πολυτελείας), εθεάθη στο πλευρό ενός γοητευτικού ασπρομάλλη άντρα.

Απολαμβάνοντας μία ρομαντική βόλτα σε λίμνη του Μονάχου, η κατάξανθη πρώην «Πρώτη Κυρία» με το τατουάζ στον ώμο, περπατούσε στο πλευρό του Στέφαν Σαφελχούμπερ, αθλητικού μάνατζερ. Όπως σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα «Bild», o Στέφαν είναι γνωστός στο Μόναχο και οι δύο τους έδειχναν οικεία.

Η γερμανική εφημερίδα αναφέρει επίσης ότι η Μπετίνα και ο 54χρονος Στέφαν γνωίστηκαν το 2012 στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Οταν η Μπετίνα πήρε διαζύγιο από τον Κριστιάν Βουλφ, λίγους μήνες αργότερα και ο Στέφαν εγκατέλειπε τη σύζυγό του Ανκε.

Η Μπετίνα ζει ένα νέο έρωτα, γράφει ο γερμανικός Τύπος υπενθυμίζοντας ότι η πρώην «Πρώτη Κυρία» και ο πρώην σύζυγός της είχαν βρεθεί σε δεινή θέση πριν από περίπου ένα χρόνο, όταν η Google της είχε κηρύξει τον πόλεμο, αφού κάνοντας μία αναζήτηση στην μηχανή αναζήτησης, οι χρήστες έβλεπαν στις οθόνες τους όρους, όπως: «πόρνη» και «εκδιδόμενη».

Το πρώην ζευγάρι υπέβαλε μήνυση στη Google και τρεις μήνες αργότερα ακολούθησε χωριστούς δρόμους.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Keywords
Τυχαία Θέματα