Νέα παραίτηση – «βόμβα» στο MEGA – Το κατώφλι της εξόδου διαβαίνει ο Ηλίας Τσίγκας

Σαρωτικές αναμένονται να είναι οι αλλαγές στο MEGA μετά την παραίτηση που υπέβαλε ο διευθύνων σύμβουλος της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ, Ηλίας Τσίγκας. Παραιτήσεων… συνέχεια λοιπόν για το κανάλι της Μεσογείων, το οποίο μετά την παραίτηση – βόμβα του επί πολλά έτη διευθυντή προγράμματος, Πέτρου Μπούτου, βλέπει ένα ακόμα πρωτοκλασάτο στέλεχος να διαβαίνει την πόρτα της – άνευ επιστροφής – εξόδου.

Η αρχή έγινε την περασμένη Πέμπτη, όταν και συγκλήθηκε το ΔΣ της εταιρείας, όπου οι πιέσεις για απολύσεις και περικοπές ήταν πολύ μεγάλες.

Όπως αναφέρουν στενοί του κύκλοι, ο ευαίσθητος σε θέματα ουσίας και εικόνας του καναλιού, κ. Τσίγκας, όντας ήδη ενοχλημένος με τις εξελίξεις και διαφωνώντας κάθετα με τις άνωθεν πιέσεις για περικοπή στο ανθρώπινο δυναμικό της επιχείρησης, αποφάσισε να υποβάλλει την παραίτησή του.

Στην Παιανία, γίνονται προσπάθειες για την ανάκληση της παραίτησης του κ. Τσίγκα, ωστόσο το εντυπωσιακό είναι ότι οι εκδότες δεν φέρονται ενοχλημένοι από τις σημερινές εξελίξεις και δεν του χρεώνουν καμία απόφαση.

Αν ο Ηλίας Τσίγκας παραμείνει αμετάπειστος ως προς την ανάκληση της αρχικής του απόφασης, η εταιρεία φαίνεται ότι θα βυθιστεί σε βαθιά κρίση τόσο λόγω των παραιτήσεων των στελεχών του, όσο και εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

The post Νέα παραίτηση – «βόμβα» στο MEGA – Το κατώφλι της εξόδου διαβαίνει ο Ηλίας Τσίγκας appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα