Νέα εξέλιξη στην υπόθεση “ζαρντινιέρα”

Συνεχίζεται η δίκη για τον ξυλοδαρμό του Κύπριου φοιτητή Α. Δημητρίου το 2006, ενώ ο κατηγορούμενος απόστρατος αξιωματικός αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση, κατά τη διάρκεια της απολογίας του στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, τόνισε: «Ήταν προκλητικός και εριστικός, αναφερόμενος στον φοιτητή, ενώ συνέχισε: «Όταν παρέλαβα τον Δημητρίου από τους συναδέλφους μου ήταν αιμόφυρτος. Ήταν κρατούμενος καθώς ενημερωθήκαμε ότι συμμετείχε σε επεισόδια. Δεν ξέρω

τι είχε γίνει νωρίτερα, δεν τον έδειρα. Φώναζε συνεχώς, έκανε χειρονομίες και ήθελε να δημιουργήσει κατάσταση για να φύγει».

Ακόμα, μίλησε για εκμετάλλευση στο βωμό προσωπικών συμφερόντων εναντίον του σημερινού πρύτανη του ΑΠΘ Γιάννη Μυλόπουλου (αυτόπτη μάρτυρα του επεισοδίου), ενώ χαρακτήρισε άδικη την πρωτόδικη ποινή του (15 μήνες με αναστολή), η οποία του στοίχισε την μετέπειτα επαγγελματική του πορεία.

Η δίκη διεκόπη και θα συνεχιστεί την ερχόμενη Παρασκευή με τις απολογίες των υπολοίπων οκτώ αστυνομικών που κατηγορούνται για την υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα