Να “πέσουν κεφάλια” θέλει ο Δένδιας

Έκτακτη σύσκεψη, προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.για τα επεισόδια στο Πεντάγωνο που έλαβαν χώρα νωρίτερα, αλλά και να διαπιστωθεί γιατί βρίσκονταν μόνον τρεις αξιωματικοί της Αστυνομίας στο σημείο, καθώς υπήρχε γνωστή κινητοποίηση σε εξέλιξη, συγκάλεσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας

Σημειώνεται πως στο σημείο άλλες ημέρες, υπάρχουν εκεί μονίμως ολόκληρες διμοιρίες και κλούβες της Αστυνομίας σταθμευμένες.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για την πρόθεση του κ. Δένδια να προχωρήσει σε «ξήλωμα» των υπευθύνων αξιωματικών από την πλευρά

της Αστυνομίας για την εικόνα παράλυσης του κράτους, που παρουσιάστηκε μέσα στο ίδιο το Πεντάγωνο μετά την εισβολή των εργαζομένων του Σκαραμαγκά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φημολογείται επικοινωνία του κ. Δένδια με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας,Πάνο Παναγιωτόπουλο, τον οποίο ενημέρωσε ότι θα τιμωρήσει παραδειγματικά τους αξιωματικούς της Αστυνομίας που θα κριθεί ότι ολιγώρησαν, καλώντας τον να πράξει το ίδιο και από την πλευρά του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα