Μυστική συνάντηση Φ.Κουβέλη με Αν.Λοβέρδο

«Φουντώνουν» και πάλι τα σενάρια περί συνεργασίας και συμπόρευσης του Φώτη Κουβέλη με τον Ανδρέα Λοβέρδο, μετά από μυστικό ραντεβού που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής. Στο τετ-α-τετ των δύο αρχηγών συζητήθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Τα Νέα», το θέμα της ονομασίας του νέου σχήματος και ο τρόπος διοίκησής του. Κι αυτό διότι όπως τονίζουν στελέχη της ΔΗΜΑΡ διαφαίνεται μία διάθεση να δημιουργηθεί μία ΔΗΜΑΡ Plus ή ΔΗΜΑΡ

και συνεργαζόμενες δυνάμεις και όχι ένα νέο σχήμα που θα κατέβει ενιαία στις ευρωεκλογές.

Μάλιστα ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Βασίλης Οικονόμου, ζητεί άμεσα την ολοκλήρωση των διαδικασιών συνεργασίας με τον Ανδρέα Λοβέρδο τονίζοντας πως «αν δεν πάμε με τους 58, δεν πάμε και με τον Λοβέρδο πώς θα φτιάξουμε τον τρίτο πόλο;».

Από την Συμφωνία για την Νέα Ελλάδα μετά και την συνάντηση των δύο αρχηγών τηρούν στάση αναμονής και περιμένουν τις αποφάσεις της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Μάλιστα η Κεντρική Επιτροπής της Συμφωνίας με απόφασή της αποφάσισε να συνεχιστεί η προσπάθεια συνεργασίας υπό την προϋπόθεση ότι θα ισχύσει η αρχή της αναλογικότητας ή ανάγκη της διακριτότητας και ότι δεν θα υπάρχουν ηγεμονισμοί ή μικρομεγαλισμοί από καμία πλευρά.
Κι αυτό διότι σύμφωνα με πληροφορίες μία από τις προτάσεις που ξεκινούν από την Αγίου Κωνσταντίνου κάνει λόγο σε σχέση με το όνομα για Δημοκρατική Μεταρρυθμιστική Αριστερά κάτι που παραπέμπει ευθέως στην ΔΗΜΑΡ αλλά όχι στο κόμμα Λοβέρδου.

The post Μυστική συνάντηση Φ.Κουβέλη με Αν.Λοβέρδο appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα