Μόνο τρεις ταινίες αυτή την εβδομάδα στις αίθουσες.

Μόνο τρεις ταινίες αυτή την εβδομάδα στις αίθουσες. Δείτε ποιες και ενημερωθείτε για όσους προβάλλονται ακόμη αυτή την εβδομάδα. θα ανακαλύψετε διαμάντια σε κοντινούς ή πιο απομακρυσμένους κινηματογράφους!

Οι Διαβολογυναίκες (1955)

Σκηνοθεσία: Ανρί Ζορζ Κλουζό
Παίζουν: Σιμόν Σινιορέ, Βέρα Κλουζό, Πολ Μερίς

Η πιο σοβαρή κινηματογραφική πρόταση -όσον αφορά στις ταινίες πρώτης προβολής της εβδομάδας- είναι μια επανέκδοση του 1955. Τις Διαβολογυναίκες είναι πολύ πιθανό να τις έχετε παρακολουθήσει στην εκδοχή της ταινίας του Τζερεμάια Τσέτσικ (1996) με τις Σάρον Στόουν καιΙζαμπέλ

Ατζανί στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Ωστόσο η ταινία του Κλουζό έχει το πλεονέκτημα να διαθέτει ανάμεσα στους θαυμαστές της το Χίτσκοκ, κατά δήλωση του ιδίου. Μάλιστα λέγεται ότι είχε την αφίσα της ταινίας δίπλα στην αφίσα του “Ψυχώ“! Με τις εξαιρετικές Σιμόν Σινιορέ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους χτίζει βήμα βήμα ένα θρίλερ που κλιμακώνει και κρατά την αγωνία αμείωτη ως το τέλος!

Κορώνα Γράμματα

Σκηνοθεσία: Στίβεν Φρίαρς
Παίζουν: Μπρους Γουίλις, Ρεμπέκα Χολ, Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, Τζόσουα Τζάκσον, Βινς Βον

Μια ανάλαφρη κομεντί για το βασιλιά του τζόγου, Λας Βέγκας, από τον Στίβεν Φρίαρς, με ένα καστ που υπόσχεται πολλά, χωρίς να τα πραγματοποιεί απαραίτητα… Μπρους Γουίλις, Ρεμπέκα Χολ, Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, Τζόσουα Τζάκσον, Βινς Βον και μια ιστορία για μια στριπτιζέζ, η οποία ερωτεύεται έναν τζογαδόρο, με τον οποίο και δουλεύει αλλά φτάνει να αποτελεί πέτρα του σκανδάλου για τη γυναίκα του, η οποία δεν αστειεύεται!

Μια βραδιά στο Σαίν Τροπέ

Πολύ κακός συγχρονισμός: η κηδεία της συζύγου του Zef (Eric Elmosino) συμπίπτει με το γάμο της κόρης του αδελφού του, Roni (Kad Merad). Αυτό το αναπάντεχο γεγονός επιδεινώνει την τεταμένη ατμόσφαιρα ανάμεσα στα δύο αδέρφια. Μια ανάλαφρη κωμωδία, όχι μεγάλων προσδοκιών, από τη γαλλίδα σκηνοθέτιδα Ντανιέλ Τόμσον με πρωταγωνιστές τον Ερίκ Ελμοσνινό και την πάντα εκρηκτική Μόνικα Μπελούτσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα