Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις, Αστέρας και Ατρόμητος

Στο 90′+1′ οι δύο αλλαγές του Γιώργου Παράσχου, Μπρίτο και Παπαδόπουλος συνεργάστηκαν άψογα, με τον πρώτο να σκοράρει για το 2-2 και ο Ατρόμητος έτσι έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα του Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Στάικος Βεργέτης ξεκίνησε με ισοπαλία την καριέρα του στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης αν και η συνολική απόδοση της ομάδας θα πρέπει να τον αφήνει μόνο ευχαριστημένο, με τους παίκτες του να είναι πολύ επιθετικοί στην μεγαλύτερη

διάρκεια του ματς.

Ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ στο 11΄με τον Ούμπιντες, όμως στην πορεία έριξε την απόδοσή του και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-1 από τα γκολ του Ντε Μπλάσις στο 40′ και του Εντό στο 86΄.

Ναπολεόνι και τρεις αλλαγές από τον Βεργέτη!

O Γιώργος Παράσχος προτίμησε τον Στέφανο Ναπολεόνι αντί του Δημήτρη Παπαδόπουλου στην κορυφή της επίθεσης και τον Σηφάκη αντί του Τσενάμο για το τέρμα. Την ενδεκάδα του Ατρόμητου σε 4-2-3-1 συμπλήρωσαν οι Γιαννούλης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης και Νάστος στην άμυνα, στην μεσαία γραμμή ο Πίτου Γκαρσία και ο Ιγκλέσιας ενώ πίσω από τον Ιταλό επιθετικό ήταν ο Καραγκούνης ο Ούμπιντες και ο Δημούτσος.

Ο Στάικος Βεργέτης έκανε τρεις αλλαγές στο σχήμα αφήνοντας εκτός ενδεκάδας τον Γκρατσίνι, τον Τσαμπούρη και τον Κοντοέ και παρέταξε την ομάδα του σε 4-3-3. Στο τέρμα ήταν ο Ερνάντεζ, στην άμυνα ήταν ο Πιπίνης, ο Κουρμπέλης, ο Γκοιάν και ο Ναβάρο ενώ στην μεσαία γραμμή ήταν ο Ουσέρο, ο Ζησόπουλος και ο Εντό. Στην επίθεση δεξιά ήταν ο Ντε Μπλάσις, αριστερά ο Καράσκο και στην κορυφή ο Μπαράλες.

Βρήκε ρυθμό μετά το 20′ ο Αστέρας

Σε ένα πρώτο ημίχρονο με γρήγορο ρυθμό και πολλές φάσεις ο Αστέρας ήταν πιο απειλητικός και παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 11΄ ισοφάρισε στο 40΄. Με την έναρξη του αγώνα ο Αστέρας είχε περισσότερα μέτρα στο γήπεδο και προσπαθούσε να απειλήσει από τα άκρα τον Ατρόμητο.

Στο 11΄ και στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα και πρώτη του Ατρόμητου, ο Ούμπιντες έκανε το 1-0 υπέρ των Περιστεριωτών μετά από πάσα του Ναπολεόνι. Στην πορεία ο Αστέρας μετά το γκολ αποσυντονίστηκε αρκετά, με τον Ατρόμητο να προσπαθεί να αναπτυχθεί πιο πολύ από τα δεξιά με τον Νάστο και τον Καραγκούνη.

Μετά το 20΄όμως ο Αστέρας βρήκε ρυθμό, οι συνεργασίες των παικτών άρχισαν να λειτουργούν και παίζοντας γρήγορα κατάφεραν να απειλήσουν πολλές φορές τον Σηφάκη.

Ο διεθνής τερματοφύλακας είχε δυο πολύ καλές αποκρούσεις στην κεφαλιά του Μπαράλες στο 16 και στο σουτ του Ντε Μπλάσις στο 28΄.

Στο 40΄ο Αστέρας βρήκε για πρώτη φορά δίχτυα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ουσέρο αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης, ο Κομίνης είχε δώσει έμμεσο χτύπημα και έτσι ακύρωσε το γκολ των γηπεδούχων.

Ο Αστέρας όμως ήταν συνολικά ανώτερος και ο Καράσκο, ο Ντε Μπλάσις, ο Ουσέρο και ο Μπαράλες δημιουργούσαν ευκαιρίες και συνεργαζόμενοι έμπαιναν στην περιοχή του Ατρόμητου. Η ισοφάριση όμως ήρθε με τον Ντε Μπλάσις στο 40΄.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ από τον Ουσέρο η άμυνα του Ατρομήτου άφησε αφύλακτο τον μικρόσωμο παίκτη του Αστέρα ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Ο Αστέρας συνέχισε να είναι αρκετά απειλητικός και κυνήγησε ένα δεύτερο γκολ, με την άμυνα του Ατρόμητου να δίνει χώρους και να αφήνει τους παίκτες των γηπεδούχων να βρίσκουν πεδίο βολής και να σουτάρουν. Μετά από εκτέλεση κόρνερ στο τέλος του ημιχρόνου ο Εντό παραλίγο να κάνει το 2-1 αλλά ο Πιτού Γκαρσία έδιωξε την μπάλα πάνω στην γραμμή.

Οι λυτρωτές από τον πάγκο!

Με την έναρξη του ημιχρόνου ο Αστέρας έδειξε τις απειλητικές του διαθέσεις με τον Σηφάκη μόλις στο 46΄να αποκρούει το σουτ του Μπαράλες. Μέχρι και το 70΄ ο Αστέρας Τρίπολης ήταν εκείνος που κυριαρχούσε εντός αγωνιστικού χώρου έχοντας τον έλεγχο και τις ευκαιρίες και με τον Ατρόμητο να μη μπορεί να κρατήσει μπάλα και να προσπαθεί να αμυνθεί ως επί τω πλείστων .

Μόνη καλή στιγμή για τον Ατρόμητο ήταν το σουτ του Καραγκούνη που πέρασε δίπλα από την εστία του Σηφάκη ενώ στο 71′ το σουτ του Ουσέρο είχε την ίδια τύχη.

Μετά το 70 ο ρυθμός έπεσε κάπως, με την είσοδο του Γκρατσίνι και του Χουάνμα να ανανεώνουν την επίθεση του Αστέρα, η οποία όμως είχε πρόβλημα στην τελική πάσα.

Στο 86΄ ο Εντό ήταν εκείνος που «γύρισε» το ματς σε 2-1 με μία απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ενώ όλα έδειχναν όμως ότι ο Αστέρας ήταν ο νικητής του ματς, ο Παπαδόπουλος στο 90′+1′ έβγαλε την πάσα στον Μπρίτο, που έκανε το 2-2 και έτσι έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Ατρομήτου.

ΣΚΟΡΕΡ: 40΄Ντε Μπλάσις, 86΄Εντό – 11΄Ούμπιντες, 90+1 Μπρίτο

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κομίνης (Θεσπρωτία)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 32΄Πιπίνης, 45 Ουσέρο, 87΄Χουάνμα – 4΄Λαζαρίδης, 32΄Ιγκλέσιας, 89′ Ταυλαρίδης

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Ερνάντεζ, Ναβάρο, Πιπίνης, Ζησόπουλος (74΄Χουάνμα), Γκοϊάν, Ουσέρο, Κουρμπέλης, Ντε Μπλάσις, Μπαράλες (90′ Κοντοές), Εντό, Καράσκο (63΄Γκρατσίνι)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Σηφάκης, Γιαννούλης, Νάστος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Πίτου Γκαρσία (64΄Μπρίτο), Ναπολεόνι (85΄Παπαδόπουλος), Καραγκούνης (72΄Γεωργίου), Ούμπιντες

The post Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις, Αστέρας και Ατρόμητος appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα