Τσίπρας: Παρακολουθούν το τηλέφωνο μου – Δένδιας: Κάνε μήνυση αλλιώς είσαι συκοφάντης!

Διαψεύδει τα σενάρια περί παρακολούθησης του τηλεφώνου του Αλέξη Τσίπρα ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real News, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά την πρόσφατη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αποκάλυψε ότι οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας, δηλαδή η

ΕΥΠ, παρακολουθούν το τηλέφωνό του, όπως και τα τηλέφωνα των βουλευτών της Κουμουνδούρου.

Μέσα από ανακοίνωση του ο κ. Δένδιας απαντάει ότι:

«Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας, φέρεται σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real News να έχει καταγγείλει – και μάλιστα κατά τη συνεδρίαση ανώτατων κομματικών οργάνων – ότι τα τηλέφωνα του κόμματός του και του ιδίου παρακολουθούνται!

Ζητάμε από τον κ. Τσίπρα να διαψεύσει άμεσα ότι διατύπωσε τον εξωφρενικό για ευνομούμενο Κράτος ισχυρισμό ή να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά.

Σε διαφορετική περίπτωση παραμένει υπόλογος απέναντι στην Πολιτεία και τα συντεταγμένα όργανα του Κράτους, τα οποία εκ προθέσεως συκοφαντεί».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Κωνσταντινόπουλος Οδυσσέας σχολιάζοντας τα όσα είπε ο κ. Τσίπρας για παρακολούθηση του τηλεφώνου του, απάντησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twiter ότι:

«Ο κ. Τσίπρας ότι παρακολουθούν το τηλ του, απαράδεκτο και θλιβερό εάν συμβαίνει, πρέπει άμεσα να καταθέσει στοιχεία που να τα αποδεικνύουν.

Διαφορετικά είναι απλά θεωρίες συνωμοσίας που προκαλούν μεγαλύτερη ανησυχία και ρίχνουν λάδι στη φωτιά. Ελπίζουμε σύντομα να απαντήσει.»

The post Τσίπρας: Παρακολουθούν το τηλέφωνο μου – Δένδιας: Κάνε μήνυση αλλιώς είσαι συκοφάντης! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα