Μιραλάς: «Ελπίζω να προκριθεί η Άντερλεχτ»

Τα δύο χρόνια που πέρασε ο Κέβιν Μιραλάς στον Ολυμπιακό φαίνεται να έχουν ξεχαστεί.

Ο Βέλγος μίλησε για τον αγώνα των «ερυθρόλευκων» με την Άντερλεχτ στην δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ και δήλωσε την επιθυμία του να νικήσουν οι συμπατριώτες του.

«Αν και υποστηρίζω λίγο τον Ολυμπιακό

έχοντας παίξει για δύο χρόνια στην ομάδα, θα εκπλήξω πολλούς λέγοντας πως ελπίζω να προκριθεί η Άντερλεχτ. Υποστηρίζω τις βελγικές ομάδες στο Champions League. Θεωρώ πως έχει ελπίδες η Άντερλεχτ να περάσει. Σήμερα πιστεύω πως θα κερδίσει η Άντερλεχτ. Είναι ένα παιχνίδι που θα ήθελα να παρακολουθήσω. Θα δούμε αν θα τα καταφέρω».

Η πλήρης αλλαγή της ομάδας μετά την έξοδο του Βαλβέρδε δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο για το Ελληνικό πρωτάθλημα και το ένιωσε και ο ίδιος όταν ήρθε στην Αθήνα.

«Όταν πήγα στον Ολυμπιακό ήμουν η πρώτη μεταγραφή. Μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, ακολούθησαν άλλες επτά. Μια εβδομάδα αργότερα απολύθηκε ο προπονητής και ήρθε ο Ερνέστο Βαλβέρδε και ήρθαν άλλοι δέκα παίκτες. Είναι φυσιολογικό αυτό στην Ελλάδα. Οι πρόεδροι πληρώνουν τους παίκτες και τους προπονητές κι αν δουν ότι δεν ικανοποιούν με την παρουσία τους, τους διώχνουν».

Κολακευτικά ήταν τα λόγια του παίκτη της Έβερτον για τις εμφανίσεις του Κώστα Μήτρογλου.

«Μπορεί να τα καταφέρει σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα. Είναι ένας πολύ καλός επιθετικός κι έχει ήδη αποκτήσει αρκετή εμπειρία στο Champions League».

The post Μιραλάς: «Ελπίζω να προκριθεί η Άντερλεχτ» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα