Μιχελάκης: Η Δικαιοσύνη από τη στιγμή της δολοφονίας κινήθηκε πάρα πολύ γρήγορα

Τη βεβαιότητα ότι η Δικαιοσύνη, από τη στιγμή της δολοφονίας και έπειτα, κινήθηκε πάρα πολύ γρήγορα, εξέφρασε ο Γιάννης Μιχελάκης, μιλώντας στη Δημόσια Τηλεόραση.

Ο υπουργός Εσωτερικών τόνισε τα εξής: «Η δράση που είχε αναπτυχθεί ήταν υπό την έρευνα των Αρχών, γιατί υπήρχαν συγκεκριμένες δράσεις, οι οποίες ήταν ποινικά κολάσιμες. Συγκεντρωνόντουσαν τα στοιχεία σιγά – σιγά. Δυστυχώς φτάσαμε στο σημείο να έχουμε τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, όπου τα στοιχεία από την αποτρόπαια πράξη έδεσαν

με τα υπόλοιπα στοιχεία που συγκεντρωνόντουσαν όλο το προηγούμενο διάστημα, ώστε να φτάσουμε να πούμε αυτό που όλοι σχεδόν έχουν παραδεχθεί ότι η Δικαιοσύνη από τη στιγμή της δολοφονίας του άτυχου νέου ανθρώπου, κινήθηκε πάρα πολύ γρήγορα».

Ερωτηθείς για την ποινή που επιβλήθηκε στον Άκη Τσοχατζόπουλο, ο υπουργός Εσωτερικών σημείωσε ότι «αυτό που έχει σημασία είναι ότι η Δικαιοσύνη λειτούργησε, οι θεσμοί λειτούργησαν».

The post Μιχελάκης: Η Δικαιοσύνη από τη στιγμή της δολοφονίας κινήθηκε πάρα πολύ γρήγορα appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα