Μια διαγραφή που λέει πολλά

Το ότι ο Νίκος Νικολόπουλος είχε σηκώσει ήδη τα… πανιά για να αποπλεύσει από το λιμάνι της Νέας Δημοκρατίας, όχι μόνο φημολογούνταν καιρό, αλλά και όλες οι ενδείξεις για κάτι τέτοιο μας  «μιλούσαν».

Τώρα, αν αυτό είχε να κάνει με την πρόθεσή του να διεκδικήσει τη δημαρχία των Πατρέων, δεν μπορώ να το υπογράψω, αλλά εκείνο που ξέρω είναι ότι θεωρεί ότι μια τέτοια υποψηφιότητα με τα λάβαρα της Συγγρού θα του προκαλούσε πρόβλημα, οπότε, όπως κάποιοι εκτιμούν, άρχισε να κλείνει το… μάτι προς Καμμένο

μεριά, οπότε πιστεύουν ότι θα πάρει μαζί του το αντιμνημονιακό μένος των συμπατριωτών του.
Από την άλλη, όμως, κάποιοι πιστεύουν ότι ένας… εκκολαπτόμενος εκδότης φέρεται πως έκανε τη «βρόμικη δουλειά» στην υπόθεση της διαγραφής του Νίκου Νικολόπουλου από τη ΝΔ. Ο άνθρωπος, που προσέγγισε τον Αντώνη Σαμαρά αρκετό καιρό μετά από τη νίκη του στις εσωκομματικές εκλογές της 29ης Νοεμβρίου 2009 και ενώ φέρονταν προσκολλημένος στο «άρμα» της Ντόρας Μπακογιάννη, εξαπέλυσε την ημέρα της ορκωμοσίας της νέας κυβέρνησης προσωπική επίθεση, μέσω άρθρο του στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα που διατηρεί.
Λέγεται ότι ο Αντώνης Σαμαράς, χολωμένος από την υποσχεσιολογία του Αχαιού βουλευτή προς διάφορους τοπικούς φορείς, έψαχνε αφορμή να απομακρύνει τον Νίκο Νικολόπουλο, αναζητώντας έρεισμα στις προσωπικές πολιτικές και επαγγελματικές διασυνδέσεις του στην Πάτρα.
Οι πληροφορίες μου λένε ότι ο συγκεκριμένος εκκολαπτόμενος εκδότης πήρε τη δουλειά «εργολαβία» και έγραψε το άρθρο, παρουσιάζοντάς το σαν «φωνή λαού» εναντίον του Αχαιού.
Έτσι, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την παρουσία του Νίκου Νικολόπουλου στη ΝΔ και «κλείδωσε» η «θεσμική» βοήθεια των Σαμαρικών στον τέως «ντορικό» φέρελπι εκδότη. Άντε να δούμε και τι άλλο θα δούμε…

Του Γ. Ανδρουτσόπουλου

Keywords
Τυχαία Θέματα