Με τον συνδυασμό «Ασπρόπυργος Ώρα Ευθύνης» κατεβαίνει υποψήφια η Σοφία Μαυρίδη (ΦΩΤΟ)

Με τον συνδυασμό του νυν δημάρχου Ασπροπύργου, Νίκου Μελετίου κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος η Σοφία Μαυρίδη. Όπως αναφέρει η ίδια στο προεκλογικό της φυλλάδιο:

«Ονομάζομαι Σοφία Μαυρίδη, του Κωνσταντίνου, το γένος Σαλωμίδη. Οι Γονείς μου, γόνοι Ελλήνων που έζησαν τον ξεριζωμό του 1922, ήρθαν νεοπρόσφυγες στην ιστορική μας Πατρίδα, από τους τόπους της δεύτερης εξορίας τους στη Σοβιετική Ένωση.

Γεννήθηκα, στην Αθήνα, το Μάιο του 1984. Κατοικώ μόνιμα στον Ασπρόπυργο, στη Θέση Γκορυτσά, και ασκώ το επάγγελμα

του Λογιστή – Φοροτέχνη, από το 2007, όταν απέκτησα το πτυχίο μου στα Οικονομικά.

Προερχόμενη από πολύτεκνη οικογένεια, γνωρίζω καλά, από μικρή ηλικία, τι σημαίνουν οι λέξεις Επιβίωση, Εργασία και Σπουδές.

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά ξεκίνησε σε νεαρή ηλικία. Εκλέχθηκα Δημοτική Σύμβουλος (2006-2010), στο Δήμο Ασπροπύργου, δεύτερη (2η) σε σταυρούς προτίμησης, σε ηλικία μόλις 22 ετών. Κατά τη διάρκεια της θητείας μου, ως Δημοτική Σύμβουλος της πόλης μας, υπήρξα :

Διοικητικό Μέλος των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Διοικητικό Μέλος Αθλητικού ΟργανισμούΔιοικητικό Μέλος Γ’ Κ.Α.Π.ΗΔιοικητικό Μέλος Γ’ Παιδικού Σταθμού

Το 2009 παρουσίασα στη Διακομματική Επιτροπή της Βουλής των Ελλήνων, ως εκπρόσωπος των Πολιτών με καταγωγή από τον Πόντο, τα προβλήματα της πόλης μας, καθώς και της Δυτικής Αττικής. Μεταξύ άλλων, το τεράστιο ζήτημα των προστίμων και των διώξεων των Ποντίων, για τις αυθαίρετες κατοικίες που αναγκάστηκαν να χτίσουν, αφού η Πολιτεία αθέτησε τις υποχρεώσεις που ανέλαβε απέναντί τους. Ταυτόχρονα έθεσα ενώπιον της Εθνικής Αντιπροσωπείας, τα προβλήματα της εγκληματικότητας και της περιβαλλοντικής ρύπανσης στην ευρύτερη περιοχή του Ασπρόπυργου.

Το 2010 υπήρξα Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος , με τον Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γιάννη Σγουρό»

The post Με τον συνδυασμό «Ασπρόπυργος Ώρα Ευθύνης» κατεβαίνει υποψήφια η Σοφία Μαυρίδη (ΦΩΤΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα