Μαξίμου: Γυρίζει πολύ ευχαριστημένος ο πρωθυπουργός

Του Γιάννη Ντάσκα

«Ο πρωθυπουργός γυρίζει πολύ ευχαριστημένος απο το ταξίδι στην Κίνα.Περισσότερο απο όσο ήλπιζε όταν αναχωρούσε.Είμαστε βέβαιοι οτι τα αποτελέσματα αυτού του ταξιδιού θα φανούν πολύ σύντομα και σε πρακτικό επίπεδο»

Αυτό μας είπε πριν απο λίγο ένας εκ των πιο στενών συνεργατών του πρωθυπουργού κάνοντας απολογισμό του ταξιδιού στην Κίνα.

Οταν του παρατηρήσαμε οτι συνήθως μετά απο τέτοια ταξίδια τα λόγια είναι φουσκωμένα και οι πράξεις που ακολουθούν τα …ξεφουσκώνουν ο συνεργάτης του μας είπε

«Δεν χτυπάμε τύμπανα.Με ρωτήσατε

και θα μπορούσα να νας παραπέμψω στις επίσημες ανακοινώσεις που μιλούν για τις συμφωνίες και τα πρωτόκολλα που υπογράφηκαν.Αλλά εγώ σας λέω οτι δεν κολλάω εκεί.Είναι πραγματικά πολύ ικανοποιημένος και θα διαπιστώσετε μέσα στη χρονιά την ουσία της επίσκεψης με την υλοποίηση συμφωνιών και άλλων σχεδίων».

Κοντός ψαλμός αλληλλούϊα. Μακάρι να γίνει κάτι εθνικά επωφελές και να μην ψάχνουν το στην ουσία δικτατορικό καθεστώς των…μαυρομαλλιάδων 70άρηδων Κινέζων ηγετών τρύπα να βάλει κακής ποιότητας προϊόντα στην ευρωπαϊκή αγορά μέσω λιμανιών κλπ

Ρωτήσαμε και για το περίφημο ταξίδι Σαμαρά στις ΗΠΑ:

-«Το ταξίδι στις ΗΠΑ του πρωθυπουργού θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι;»

ΑΠΑΝΤ: Κάποια στιγμή θα γίνει.Ας δούμε τι συμφωνίες έγιναν για το θέμα της Συρίας,το Κουρδιστάν και ας μη βιαζόμαστε.»

Keywords
Τυχαία Θέματα