Ματς δίχως αύριο για τους πρωταθλητές – Πρώτο match ball για τον Παναθηναϊκό

Τον υπέρ πάντων αγώνα δίνει σήμερα ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό για τους τελικούς της Α1 μπάσκετ. Οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται πάση θυσία τη νίκη για να μπουν ξανά στο κόλπο του τίτλου. Από την άλλη, οι «πράσινοι» σε περίπτωση νίκης θα πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος μέσα στο άντρο του αντιπάλου τους.

Μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στην ΕΡΤ

το παιχνίδι κατά πάσα πιθανότητα θα μεταδοθεί από τον ΑΝΤ1, χωρίς όμως ακόμη να υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση.

Το κλίμα πάντως έχει ήδη «δυναμιτιστεί» τόσο με τη σκανδαλώδη επίθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στους διαιτητές κατά το ημίχρονο του δεύτερου τελικού, όσο και με εκατέρωθεν κατηγορίες κατά τη χθεσινή κλήρωση των διαιτητών. Αγγελόπουλοι και Γιαννακόπουλος νίπτουν τας χείρας τους και επιρρίπτουν ευθύνες ο ένας στον άλλον.

Μέσα σ’ αυτό το γαϊτανάκι ανακοινώσεων οι δύο προπονητές προσπαθούν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να ετοιμάσουν τους παίκτες για τον αγώνα. Στο αγωνιστικό κομμάτι Μπαρτζώκα και Πεδουλάκης δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα, καθώς ο μεν είδε τον Έισι Λο να συνέρχεται πλήρως από την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπωρούσε, ο δε θα έχει στη διάθεσή του τον Στεφάν Λάσμε που είχε πρόβλημα με το στομάχι του κατά τη διάρκεια του δεύτερου παιχνιδιού

Keywords
Τυχαία Θέματα