Μανιφέστο Λοβέρδου για νέο κόμμα

Πολιτικές φωτιές ανάβει στο ΠΑΣΟΚ ο Ανδρέας Λοβέρδος με τη «Νέα Ελληνική Ανόρθωση».

Οι πληροφορίες που έρχονται από το περιβάλλον του πρώην υπουργού αναφέρουν ότι προχωρεί στη συγκρότηση κίνησης, έχοντας στο πλάι του τον Γιώργο Φλωρίδη.

Ωστόσο στην κίνηση αυτή δεν θα συμμετάσχουν ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και η Άννα Διαμαντοπούλου η οποία μέσα στο Νοέμβριο πιθανολογείται
ότι θα προχωρήσει στη δική της πρόταση.Στελέχη της Ιπποκράτους αφήνουν να εννοηθεί ότι η «Νέα Ελληνική Ανόρθωση» θα υποχρεώσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο σε μεγαλύτερη συμμετοχή στην κυβέρνηση, με πολιτικά στελέχη.Στην περίπτωση που η η κίνηση του κ. Λοβέρδου μετεξελιχθεί σε πολιτικό φορέα είναι προφανές ότι προκαλέσει νέα εσωστρέφεια του ΠΑΣΟΚ και ενδεχομένως νέα μείωση των ποσοστών του.Ο κ. Λοβέρδος πάντως δεν προτίθεται να ανοίξει τα χαρτιά του πριν τη Σύνοδο Κορυφής από τα αποτελέσματα της οποίας θα εξαρτηθεί το μέλλον της χώρας.Για την ώρα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την Ιπποκράτους για τη στρατηγική του πρώην υπουργού, αλλά είναι σαφές ότι οι συζητήσεις στο παρασκήνιο έχουν αρχίσει για το ποιοι θα τον ακολουθήσουν στο νέο του εγχείρημα.
Keywords
Τυχαία Θέματα