Μακρυπούλια: Καλώ τον Μικρούτσικο στο Just The 2 Of Us για να δει ότι δεν έχω autocue

Την απάντηση της έδωσε η Ζέτα Μακρυπούλια στο πρωινό του MEGA σχολιάζοντας την αυστηρή κριτική που δέχτηκε από τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος είχε δηλώσει αναφορικά με το πως βλέπει τόσο το σόου αυτό όσο και την Μακρυπούλια στον ρόλο της παρουσιάστριας, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Η Ζέτα το διαπραγματεύεται και το διεκπεραιώνει. Ο Ουγγαρέζος κάνει παρουσίαση, η άλλη κάνει διεκπεραίωση. Το κουκούτσι της παρουσίασης είναι η επικοινωνία: είναι να μπαίνεις μέσα σε όλα τα πράγματα χωρίς να χρειάζεσαι κάποιο autocue ή κάποιο “αυτί“».

Η παρουσιάστρια έσπευσε να απαντήσει στον Ανδρέα Μικρούτσικο, ενώ σχολίασε και τα τεχνικά προβλήματα που προέκυψαν κατά τη διάρκεια του πρώτου live.

«Προφανώς για να το λέει θα έχει κάποιο λόγο και σέβομαι πάρα πολύ την άποψή του μετά από τόσα χρόνια που κάνει τηλεόραση. Για το τελευταίο μόνο έχω να πω κάτι, θα τον καλέσω εδώ για να δει ότι δεν υπάρχει autocue», ανέφερε η Ζέτα Μακρυπούλια, ενώ σχολίασε με χιούμορ τα τεχνικά προβλήματα λέγοντας: «Προβλήματα πρέπει να υπάρχουν για να γινόμαστε καλύτεροι. Επίτηδες είχαμε κάποια μικρά προβληματάκια στο πρώτο live για να τα εξαφανίσουμε τώρα μαγικά!».

The post Μακρυπούλια: Καλώ τον Μικρούτσικο στο Just The 2 Of Us για να δει ότι δεν έχω autocue appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα