«Μάχη» της Τσέλσι με την Γαλατά, φιέστα η Ρεάλ Μαδρίτης

Στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει την την Σάλκε, σε ένα ματς που δεν αφήνει περιθώρια πρόκρισης στους Γερμανούς, μετά το 1-6 του πρώτου αγώνα. Τα βλέμματα «τραβάει» ο αγώνας της Τσέλσι και της Γαλατασαράι, μετά και το 1-1 στην Τουρκία.

Κεντρικό πρόσωπο στο ματς του Λονδίνου, είναι ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, ο οποίος επιστρέφει εκεί που αγαπήθηκε όσο λίγοι και θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του σε ένα πολύ κρίσιμο ματς.

Στα αγωνιστικά, για τους “μπλε” είναι νοκ-άουτ ο Μάρκο φαν Χίνκελ, ενώ προβλήματα τραυματισμού αντιμετωπίζουν

οι Άσλεϊ Κόουλ και Νταβίντ Λουίζ.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν υπολογίζει στους Αϊντίν Γιλμάζ, Γκιοκχάν Ζαν και Εμρέ Τσολάκ, ο Ορελιέν Σετζού αναμένεται να είναι έτοιμος και να παίξει, ενώ προβλήματα αντιμετωπίζουν επίσης οι Χακάν Μπαλτά και Χαμίτ Αλτιντόπ.

Οι πιθανές 11άδες
ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβανόβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Όμπι Μίκελ, Ραμίρες, Οσκάρ, Ουίλιαν, Αζάρ, Ετο’ό.
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Μουσλέρα, Εμπουέ, Σεχίμ Καγιά, Σετζού, Αλέξ Τέλες, Φελίπε Μέλο, Σελτσούκ Ινάν, Γεκτά Κουρτουλούς, Σνάιντερ, Ντρογκμπά, Μπουράκ Γιλμάζ.

Ρεάλ Μαδρίτης- Σάλκε

Το επιβλητικό 1-6 της Ρεάλ στην Γερμανία, δίνει την δυνατότητα στο προπονητή της Σάλκε να ξεκουράσει κάποιους βασικούς παίκτες. Σύμφωνα με γερμανικά μέσα πιθανόν να ξεκινήσει και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Ο Γενς Κέλερ είναι πολύ πιθανό να μην έχει στην 11άδα τους Χούντελααρ και Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ, με τους Γκορέτσκα και Σαλάι, αντίστοιχα, να παίρνουν τις θέσεις τους. Ο Φουχς εγχειρίστηκε πρόσφατα, ενώ προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Αόγκο, Φαρφάν, Χέγκερ, Κλέμενς, Φελίπε Σαντάνα και Ουτσίντα.

O Κάρλο Αντσελότι είπε στην συνέντευξη τύπου πως η επιθετική τριάδα θα αποτελείται τους Χεσέ Ροντρίγκεθ, Κριστιάνο Ρονάλντο και Μοράτα, ενώ ανέφερε πως αν δεν αλλάξει τελευταία στιγμή γνώμη, θα είναι ο Ίσκο στο κέντρο. To κεντρικό πρόσωπο θα είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, o οποίος είναι πρώτος σκόρερ φέτος στην διοργάνωση με 11 γκολ και τον ακολουθεί ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με 10.

Επόμενος στόχος είναι να κάνει το απόλυτο ρεκόρ στον θεσμό, καθώς με 3 ακόμη γκολ φτάνει τη καλύτερη επίδοση σε μία σεζόν (14 γκολ) που έχουν οι Ζοζέ Αλταφίνι (Μίλαν) και Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα). Παράλληλα, μαζί με τον Λιονέλ Μέσι “καταδιώκουν” το ρεκόρ του Ραούλ γενικά στο Champions League. O Ισπανός έχει 71 τέρματα, ο Αργεντινός έχει 67 και ο Πορτογάλος έχει 61, έτσι θέλει να πλησιάσει.

Οι πιθανές 11άδες
ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Νάτσο, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Φάμπιο Κοεντράο, Ιγιαραμέντι, Μόντριτς, Ίσκο, Χεσέ Ροντρίγκεθ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μοράτα.
ΣΑΛΚΕ: Φέρμαν, Χέβεντες, Ματίπ, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Κολάσινατς, Νόιστεντερ, Γκορέτσκα, Ομπάσι, Μάιερ, Ντράξλερ Σαλάι.

The post «Μάχη» της Τσέλσι με την Γαλατά, φιέστα η Ρεάλ Μαδρίτης appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα