Μ. Βορίδης: Το «τυφλό αντιπολιτευτικό μένος» του ΣΥΡΙΖΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Για «κακομοιριά» του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης, ενώ κατηγόρησε τους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης για «τυφλό αντιπολιτευτικό μένος».

«Θα πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να προσαρμόσει κάπως την αντιπολιτευτική του ρητορική, καθώς φαίνεται ότι αλλάζουν και οι οικονομικές συνθήκες», ανέφερε ο κ. Βορίδης και, μάλιστα, κατηγόρησε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

ότι έχουν συνηθίσει «από κεκτημένη ταχύτητα στη μόνιμη οδό της διαφωνίας και του μηδενισμού του έργου της κυβερνήσεως».

«Αυτό σας οδηγεί σε δύσκολα μονοπάτια», πρόσθεσε.

«Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ δεν ξέρει τι να κάνει. Έρχεται μία τροπολογία, με πρωτοβουλία των βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που ρυθμίζει με τρόπο αποτελεσματικό τα «κόκκινα» δάνεια των αγροτών. Και τι βρίσκει να πει ο ΣΥΡΙΖΑ επ’ αυτού; Γιατί έρχεται ως βουλευτική τροπολογία, γιατί δεν ήταν νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης και είναι τροπολογία του κοινοβουλίου. Αυτό είναι το πρόβλημα; Αυτό σας στεναχωρεί;», σχολίασε ο κ. Βορίδης.

Στη συνέχεια, ο κοινοβουλετικός εκπρόσωπος της ΝΔ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για «κακομοιριά» και ρώτησε: «Τι σας ενοχλεί; Τι σας πειράζει; Λέτε ότι είναι τροπολογία που έρχεται από βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Είναι κριτική αυτή;».

Οι φράσεις αυτές προκάλεσαν την αντίδραση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που παρακολουθούσαν τον Μάκη Βορίδη αλλά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ συνέχισε κάνοντας λόγο για «τυφλό αντιπολιτευτικό μένος».

Όταν μάλιστα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τον διέκοψαν, εκείνος απάντησε: «Συνεχίζει η κακομοιριά».

The post Μ. Βορίδης: Το «τυφλό αντιπολιτευτικό μένος» του ΣΥΡΙΖΑ (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα