Μ. Ταμήλος: «Ας μην ανησυχεί το Κ.Κ.Ε. δεν κινδυνεύει από τα «Αστικά Κόμματα» που το νομιμοποίησαν!»

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Μιχάλης Ταμήλος σχολίασε το «παρών» του Κ.Κ.Ε. στην τροπολογία για τη διακοπή της χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής

Στην ομιλία του στην Βουλή, ο Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος ,τοποθετήθηκε επί της τροπολογίας που κατέθεσε ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Μιχελάκης , για την διακοπή της χρηματοδότησης κομμάτων που τα μέλη τους συγκροτούν εγκληματική οργάνωση.

«Είναι η ώρα να λάβουμε δραστικά μέτρα για τον περιορισμό φαινομένων που παραβιάζουν το Σύνταγμα

και τους κανόνες λειτουργίας του δημοκρατικού Πολιτεύματος.

Δεν είναι δυνατόν το Κράτος και οι φορολογούμενοι πολίτες, να χρηματοδοτούν πολιτικά κόμματα που οργανώνονται και δρουν ως εγκληματική οργάνωση.

Δεν είναι δυνατόν να χρηματοδοτείται από τον ιδρώτα του Ελληνικού Λαού, η δημιουργία παραστρατιωτικών δομών, ταγμάτων εφόδου, η αγορά στρατιωτικού εξοπλισμού από κόμματα.

Δεν είναι δυνατόν να ενισχύονται οικονομικά κόμματα που στελέχη τους ασκούν βία εναντίον Ελλήνων και ξένων πολιτών και προσβάλλουν συνεχώς πολιτικούς θεσμούς της Αυτοδιοίκησης και της δημόσιας Διοίκησης.

Εύχομαι και ελπίζω να υπάρξει ομόθυμη αποδοχή της σημερινής τροπολογίας, γιατί οι δημοκρατικοί θεσμοί χρειάζονται πλήρη υποστήριξη των δημοκρατικά οργανωμένων κομμάτων.

Έχουμε χρέος στους Έλληνες πολίτες να υπερβούμε τις κομματικές γραμμές και να δείξουμε δημοκρατική ομοψυχία.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κ.Κ.Ε., εξέφρασε τον φόβο ότι τα « ΑΣΤΙΚΑ» κόμματα θα μπουν στον πειρασμό να χρησιμοποιήσουν την διάταξη αυτή, εις βάρος του κάποια στιγμή.

Ας μην ανησυχεί το Κ.Κ.Ε..

Τα «Αστικά» κόμματα στηρίζουν την δημοκρατία επειδή πιστεύουν σε αυτή.

Δεν κινδυνεύει το Κ.Κ.Ε. και δεν πρέπει να αποστασιοποιηθεί από το ΝΑΙ ψηφίζοντας παρών» ήταν η τοποθέτηση του βουλευτή.

The post Μ. Ταμήλος: «Ας μην ανησυχεί το Κ.Κ.Ε. δεν κινδυνεύει από τα «Αστικά Κόμματα» που το νομιμοποίησαν!» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα