Λιάγκας σε Σάσα Σταμάτη: Είσαι βλάχα, ανορεξική και ρατσίστρια!

Προσβλητικούς χαρακτηρισμούς αντάλλαξαν στον αέρα ο Γιώργος Λιάγκας και η Σάσα Σταμάτη, με αφορμή το ντύσιμο του παρουσιαστή στο πασχαλιάτικο live του «The Voice».

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας χαρακτηρίστηκε «πιγκουίνος», εξαιτίας του ασπρόμαυρου κουστουμιού που έβαλε το βράδυ της Κυριακής.

Ο παρουσιαστής θέλοντας να δικαιολογήσει με κάθε τρόπο την ενδυματολογική του επιλογή, έδειξε στην εκπομπή μια φωτογραφία του Matthew Mcconaughey που φορούσε παρόμοιο κοστούμι με εκείνον στα βραβεία Oscar.

Η Σάσα Σταμάτη όμως δεν πείστηκε ούτε με την φωτογραφία του χολιγουντιανού σταρ και επέμεινε στον χαρακτηρισμό «πιγκουίνος», με αποτέλεσμα να προκαλέσει το παρακάτω ξέσπασμα του παρουσιαστή.

«Είσαι βλάχα! Βλάχα στη σκέψη! Ένας χοντρός δεν μπορεί να ντυθεί ωραία; Τι ρατσισμός είναι αυτός; Για να είστε ικανοποιημένοι και να μη βγάλετε τη χολή σας; Τι θέλετε να φορέσω; Ρατσιστές, ε, ρατσιστές; Μη δούνε έναν άνθρωπο να ντυθεί ωραία!», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε: «Δε θέλω να χάσω κιλά και δεν είμαι και τόσο χοντρός. Άντε ρε ανορεξική πήγαινε σε ένα νοσοκομείο! Δεν έχει καλό μεταβολισμό, είναι ανορεξική! Στα όρια είναι! Είμαι έξαλλος γιατί δεν μπορώ τους ρατσιστές!».

Και ο Γιώργος Λιάγκας κατέληξε με χιούμορ: «Θα φορέσω ροζ στο επόμενο live».

The post Λιάγκας σε Σάσα Σταμάτη: Είσαι βλάχα, ανορεξική και ρατσίστρια! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα