Κυβερνητικό στέλεχος στο «Π»…Κούφιο το κατηγορητήριο!

του Γιάννη Ντάσκα

«Το κατηγορητήριο κατά βουλευτών και ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής στη διατύπωση του είναι βαρύτατο και από τα κατηγορητήρια που οδηγούν σε ισόβια. Όμως δεν μπορεί να είναι άσχετοι με τα νομικά δύο εισαγγελείς και δύο ανακριτές, οι οποίοι στην ουσία έκριναν οτι οι βαρύτατες διατυπώσεις του κατηγορητηρίου δεν τεκμηριώνονται με τα απαραίτητα στοιχεία και γι΄αυτό προφανώς άφησαν ελεύθερο τον ουσιαστικό αρχηγό της Χρυσής Αυγής,

Ηλία Κασιδιάρη», αυτό μας δήλωσε πριν από λίγο ανώτατο κυβερνητικό στέλεχος που έχει και την ιδιότητα του νομικού.

«Το κατηγορητήριο και για τον Μιχαλολιάκο και τον Παππά είναι επίσης βαρύτατο αν δεν τεκμηριωθεί και αυτό με στοιχεία, δηλαδή αποδείξεις, τότε μην εκπλαγείτε εάν και αυτοί αφεθούν ελεύθεροι και αποκτήσουν το “δικαίωμα” να μιλούν για πολιτική δίωξη», προσθέτει το κυβερνητικό στέλεχος .

Σύμφωνα με πληροφορίες, γίνεται εσωτερική έρευνα για να διαπιστωθεί αν υπήρξε προχειρότητα στη σύνταξη του κατηγορητηρίου ή αν για κάποιο λόγο δεν προσκομίστηκαν κάποια στοιχεία στη δικαιοσύνη.

«Όσοι ασχολήθηκαν με αυτή την υπόθεση θα ευθύνονται για το αν η Χρυσή Αυγή εκτοξεύσει τη δημοτικότητά της αποκτώντας το “δικαίωμα” να μιλάει για σκευωρίες και πολιτικές διώξεις», μας είπε το κυβερνητικό στέλεχος.

Μιχαλολιάκος και Παππάς απολογούνται αυτή τη στιγμή στον ανακριτή και από το περιβάλλων τους υποστηρίζουν οτι το δικό τους κατηγορητήριο είναι πιο ασθενές από πλευράς στοιχείων σε σχέση με το κατηγορητήριο του Κασιδιάρη και λοιπών εκτός του Λαγού.

The post Κυβερνητικό στέλεχος στο «Π»…Κούφιο το κατηγορητήριο! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα