Κυβέρνηση: Θα ληφθούν σοβαρά υπόψη οι επισημάνσεις των βουλευτών – Την άλλη εβδομάδα ο φόρος ακινήτων στην Βουλή

Πριν από λίγα λεπτά έληξε η κρίσιμη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου, μεταξύ του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου στην οποία συμμετείχαν ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης.

Όπως

δήλωσε κατά την έξοδο του από το Μέγαρο Μαξίμου, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά την συνάντηση συζητήθηκε εκτενώς το θέμα του ΕΣΠΑ και ο σχεδιασμός του αλλά και ο φόρος ακινήτων. Επίσης ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης για το ενιαίο φόρο των ακινήτων τόνισε ότι θα ληφθούν σοβαρά υπόψη οι επισημάνσεις των βουλευτών, ενώ το νομοσχέδιο θα πάει προς ψήφιση στη Βουλή στο τέλος της άλλης εβδομάδας. Τέλος όπως αναφέρθηκε δεν συζητήθηκε καθόλου το θέμα των αμυντικών βιομηχανιών και τα ναυπηγεία του Σκαραμαγκά.

Κατά την έξοδο του ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας δήλωσε με την σειρά του πως θα ληφθούν σοβαρά υπόψη οι επισημάνεις των βουλευτών της ΝΔ μέσα στα πλαίσια των δημοσιονομικών στόχων το νομοσχέδιο θα κατατεθεί στο τέλος της άλλης εβδομάδας. Επιπλεόν, ο κ. Στουρνάρας διέψευσε τις πληροφορίες που θέλουν την Τρόικα να μην έρχεται την Δευτέρα και δήλωσε ότι η προγραμματισμένη συνάντηση της Τρίτης θα πραγματοποιηθεί κανονίκα.

The post Κυβέρνηση: Θα ληφθούν σοβαρά υπόψη οι επισημάνσεις των βουλευτών – Την άλλη εβδομάδα ο φόρος ακινήτων στην Βουλή appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα