«Μακεδονικός Χαλβάς, το γλυκό που κάνει καλό»

21:57 31/10/2013 - Πηγή: TNSite
Στον αέρα βρίσκεται η νέα επικοινωνιακή καμπάνια του Μακεδονικού Χαλβά με τίτλο «Το γλυκό που κάνει καλό» και στόχο έχει την ενημέρωση γύρω από τις ευεργετικές ιδιότητες του χαλβά από σουσάμι.

Η ιδέα της καμπάνιας βασίζεται στο γεγονός ότι όλοι κατά καιρούς επιλέγοντας ένα γλυκό, έχουμε αναρωτηθεί αν πραγματικά μας κάνει καλό. Η εκτέλεση αυτής της ιδέας αποτυπώνεται από μια σειρά διαφημιστικών σποτ μικρής διάρκειας, με πρωταγωνιστές άτομα διαφόρων ηλικιών τα οποία αμφισβητούν την ύπαρξη κάποιου γλυκού που να κάνει καλό.

Την

απάντηση έρχεται να δώσει η Ναταλία Δραγούμη, η οποία είναι γνωστή για την προτίμηση της στην υγιεινή διατροφή, μέσα από το νέο τηλεοπτικό σποτ. Η νέα ταινία εξελίσσεται στην κουζίνα της γνωστής ηθοποιού, η οποία μας αποκαλύπτει ότι και όμως, υπάρχει ένα γλυκό που κάνει καλό, εξηγώντας τους λόγους που κάνουν τον Μακεδονικό Χαλβά ιδανικό για όλη την οικογένεια. Ο Μακεδονικός Χαλβάς φτιάχνεται από ταχίνι, δηλαδή 100% αλεσμένο σουσάμι και για αυτό διατηρεί όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του σουσαμιού και είναι πηγή πολύτιμων βιταμινών και ιχνοστοιχείων.

Η παραγωγή της ταινίας πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία παραγωγής Stefi Production.

Όταν έρθει λοιπόν η ώρα του γλυκού ας επιλέξουμε το γλυκό που κάνει τόσο καλό και μας δίνει δύναμη και ενέργεια. Μακεδονικός Χαλβάς για όλη την οικογένεια!

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα